28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lattek: Bayern nu are șanse dacă Dortmund rămâne în formă

Fostul antrenor a opinat că formația campioană en-titre a Germaniei este la ora actuală cea mai bună din Bundesliga și o vede favorită în cursa pentru titlu

Udo Lattek antrenorul care odinioară a câștiga nouă titluri naționale în Germania cu Bayern München și apoi a antrenat în două rânduri inclusiv pe Borussia Dortmund, și-a făcut publică părerea că bavarezilor le va fi greu să termine sezonul în fața campioanei în exercițiu, dacă trupa lui Jürgen Klopp își va menține tonusul sportiv actual pentru tot restul campaniei 2011-12.

Bayern München și Borussia Dortmund se află momentan în fruntea Bundesligii, cu câte 37 de puncte adunate în 18 etape, iar Lattek simte că gruparea de pe Westfalenstadion este favorită la câștigarea titlului de campioană.

“Ce face Dortmund în acest moment este de cea mai înaltă clasă. Este singurul club de Bundesliga aflat pe culmea culmilor” , a declarat Lattek (77 de ani), citat de cotidianul german Bild.

“Dortmund este favorită la titlu din punctul meu de vedere în acest punct al sezonului. Totul merge bine pentru ei, apărarea, mijlocul și atacul. Bayern München nu are nicio șansă dacă vrăjitorii lui Klopp continuă în această manieră” , a explicat bătrânul tehnician.

Pe lângă numeroasele trofee naționale, Udo Lattek a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1974, pe când se afla la șefia băncii tehnice a lui Bayern München, după care a mai antrenat pe Borussia Mönchengladbach și FC Barcelona, reușind să obțină titluri și cu acestea. La cârma Borussiei Dortmund a avut două mandate scurte, cel mai recent în 2000, însă fără a înregistra succese notabile.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux