13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger: “Ne vom revanșa”

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani știe că echipa sa îi este superioară lui Gladbach și că meciul are o miză mare.

Returul din Bundesliga debutează vineri și programează un prim meci de gală: Borussia Mönchengladbach – Bayern München. Bavarezii vor afla dacă ar fi fost bine să facă o ofertă mai consistentă pentru Marco Reus, vârf care a ajuns la rivala de la Dortmund și care a avut un rol important în transformarea Borussiei dintr-o echipă care se lupta la retrogradare, într-una care a terminat turul pe patru. Trupa lui Jupp Heynckes a debutat cu stângul în această ediție de campionat și de acest lucru a fost vinovată Gladbach, care s-a impus cu 1-0 chiar pe Allianz Arena, iar Bastian Schweinsteiger este dornic de revanșă: “Suntem echipa mai bună, toată lumea știe asta și avem de răzbunat o înfrângere. Există o miză aparte în jurul acestei partide. Dacă ei vor câștiga, se vor apropia la numai un punct de noi”, a declarat Schweini, care și-a revenit după fractura la claviculă suferită în partida de Liga Campionilor disputată în fața lui Napoli.

De partea cealaltă, Lucien Favre, antrenorul responsabil de traseul excelent reușit de Die Fohlen în această stagiune, a recunoscut că acel rezultat a fost bun pentru moralul elevilor săi: “Victoria ne-a ajutat din punct de vedere psihic și a fost debutul unui tur foarte reușit”, a susținut elvețianul, care a fost completat de Martin Stranzl: “Alte echipe sunt favorite la titlu. Nu ne putem compara cu Bayern. Va fi greu să rămânem la același nivel și în retur. Transferul lui Reus nu a afectat echipa și a fost un subiect închis după două zile”, a recunoscut fundașul în vârstă de 31 de ani.

Marco Reus, cel care a reprezentat mărul discordiei între Bayern și Dortmund, își poate ajuta viitoarea echipă în cazul unui succes: “Vrem cu adevărat să ne impunem în acest meci”, a declarat cel care a marcat de zece ori în acest sezon. “Nu numai eu, ci întreaga echipă. De-abia așteptăm această partidă. Suporterii ne vor susține echipa și eu fac parte din ea”, a încheiat Reus, care nu se teme de o reacție urâtă a fanilor, declanșată de plecarea de la club ce va avea loc la vară.

Prima partidă a etapei a 18-a din Bundesliga, ce se va desfășura între Borussia Mönchengladbach și Bayern München, va fi transmisă în direct vineri, de la ora 21:30, pe Eurosport 2.

sursa: tv.eurosport.ro

 

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux