28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen a castigat un proces de calomnie, dupa acuzatii de coruptie

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a câştigat un proces de calomnie, după acuzaţii de corupţie apărute după o semifinală pierdută în Cupa UEFA din 2008 contra formaţiei Zenit Sankt Petersburg, a afirmat gruparea bavareză într-un comunicat.

În septembrie 2010, în revista germană Stern, Robin Boksic, colaborator al fostului şef al comisiei disciplinare a UEFA, Peter Limacher, a acuzat Bayern Munchen că a vândut mafiei ruseşti un meci din Cupa UEFA în mai 2008 (semifinala retur contra Zenit Sankt Petersburg), pierdută cu 4-0 de clubul german.

De asemenea, potrivit Stern Peter Limacher şi Robin Boksic au afirmat în faţa procurorului spaniol care ancheta cazuri legate de mafia rusă şi în faţa mai multor jurnalişti ai revistei, că au probe ale caracterului coruptibil al lui Bayern Munchen.

“Tribunalul de primă instanţă din Hamburg a pronunţat o condamnare împotriva lui Peter Limacher şi Robin Boksic, în cadrul unei proceduri penale”, afirmă clubul bavarez. Această condamnare marchează “astăzi epilogul acestei defăimări şi calomnii faţă de Bayern Munchen”, subliniază clubul.

sursa: romaniansoccer.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux