Clubul german de fotbal Bayern Munchen a câştigat un proces de calomnie, după acuzaţii de corupţie apărute după o semifinală pierdută în Cupa UEFA din 2008 contra formaţiei Zenit Sankt Petersburg, a afirmat gruparea bavareză într-un comunicat.

În septembrie 2010, în revista germană Stern, Robin Boksic, colaborator al fostului şef al comisiei disciplinare a UEFA, Peter Limacher, a acuzat Bayern Munchen că a vândut mafiei ruseşti un meci din Cupa UEFA în mai 2008 (semifinala retur contra Zenit Sankt Petersburg), pierdută cu 4-0 de clubul german.

De asemenea, potrivit Stern Peter Limacher şi Robin Boksic au afirmat în faţa procurorului spaniol care ancheta cazuri legate de mafia rusă şi în faţa mai multor jurnalişti ai revistei, că au probe ale caracterului coruptibil al lui Bayern Munchen.

“Tribunalul de primă instanţă din Hamburg a pronunţat o condamnare împotriva lui Peter Limacher şi Robin Boksic, în cadrul unei proceduri penale”, afirmă clubul bavarez. Această condamnare marchează “astăzi epilogul acestei defăimări şi calomnii faţă de Bayern Munchen”, subliniază clubul.

sursa: romaniansoccer.ro

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Die roten fans
Die roten fans
20 January 2012 13:14

Nu cred ca Nemtii pot face asa ceva indiferent de echipa!

fcdm3
fcdm3
20 January 2012 8:56

Avand in vedere ca Bayern a pierdut cu 0-4 de la o echipa mult mai modesta (asa mi s-a parut initial, dar apoi mi-am dat seama ca m-am inselat) am avut si eu momente cand am crezut ca meciul a fost aranjat. Dar bavarezii nostri nu se tin de asemenea mizerii! Cum am mai spus, si asta e unul dintre motivele pentru care iubesc FC BAYERN: e cea mai corecta echipa din lume (articol in PROSPORT acum circa un an de zile)!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x