29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, dezamăgit că Reus a ales Dortmund

Internaționalul francez ar fi vrut ca tânăra starletă a Germaniei să se alăture bavarezilor, în timp ce Badstuber consideră că Reus s-ar fi acomodat ușor pe Allianz Arena

Franck Ribery, starul lui Bayern München, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de decizia lui Marco Reus, de la Borussia Mönchengladbach, să plece la rivala Borussia Dortmund după sfârșitul sezonului 2011-12.

Reus a stârnit și interesul lui Bayern, însă Dortmund a dezvăluit miercuri că internaționalul german în vârstă de 22 de ani a semnat un contract cu BVB valabil până în iunie 2017.

“Este mare păcat. Aș fi preferat să aleagă să vină la Bayern” , a declarat Ribery, citat de publicația germană TZ.

Fundașul Holger Badstuber a fost la fel deziluzionat de faptul că FCB a ratat șansa de a-l transfera pe tânărul fotbalist cu profil ofensiv, însă a precizat că respectă decizia lui Reus.

“Jucătorul a luat o decizie și a avut motive bune pentru aceasta. Nu putem decât să-i respectăm decizia. Este păcat însă, deoarece este un tânăr fotbalist german care s-ar fi acomodat foarte bine la Bayern” , a explicat Badstuber.

Presa din Germania vehiculează că Dortmund le-ar fi plătit celor de la Gladbach o sumă de transfer în jurul a 17 milioane de euro pentru serviciile lui Marco Reus.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux