Internaționalul francez ar fi vrut ca tânăra starletă a Germaniei să se alăture bavarezilor, în timp ce Badstuber consideră că Reus s-ar fi acomodat ușor pe Allianz Arena

Franck Ribery, starul lui Bayern München, și-a exprimat dezamăgirea vizavi de decizia lui Marco Reus, de la Borussia Mönchengladbach, să plece la rivala Borussia Dortmund după sfârșitul sezonului 2011-12.

Reus a stârnit și interesul lui Bayern, însă Dortmund a dezvăluit miercuri că internaționalul german în vârstă de 22 de ani a semnat un contract cu BVB valabil până în iunie 2017.

“Este mare păcat. Aș fi preferat să aleagă să vină la Bayern” , a declarat Ribery, citat de publicația germană TZ.

Fundașul Holger Badstuber a fost la fel deziluzionat de faptul că FCB a ratat șansa de a-l transfera pe tânărul fotbalist cu profil ofensiv, însă a precizat că respectă decizia lui Reus.

“Jucătorul a luat o decizie și a avut motive bune pentru aceasta. Nu putem decât să-i respectăm decizia. Este păcat însă, deoarece este un tânăr fotbalist german care s-ar fi acomodat foarte bine la Bayern” , a explicat Badstuber.

Presa din Germania vehiculează că Dortmund le-ar fi plătit celor de la Gladbach o sumă de transfer în jurul a 17 milioane de euro pentru serviciile lui Marco Reus.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
8 January 2012 1:33

Dortmund l-a transferat pe Nuri Sahin pe o suma frumusica,din aceasta cauza si-a permis sa-l cumpere pe Reus,mai ales ca si Barrios este ca si transferat in Italia sau Anglia pe o suma ce depaseste 10 milioane E +faptul ca Reus se pare ca si-a dorit Dortmund ,unde sansele sa joace titular din prima sunt 100%,pe cand la Bayern nu-i convenea sa lupte pentru titularizare cu Robben!

bavarezul13
bavarezul13
6 January 2012 18:16

Nu stiu cat de mult a fost alegerea lui.Cred ca Dortmund l-a vrut,pe cand noi vrem d-alde Petersen,Pranjic,Breno,VB,Ottl etc etc

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x