sursa: fcbayern.telekom.de

0 0 vote
Article Rating
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
4 January 2012 16:52

Astazi unul dintre fotbalistii lui Bayern care a crescut foarte mult in ultimul timp ca evolutii si maturitate in joc ,implineste 22 de ani!
-La Multi Ani ,Tony Kroos!!!
– Faptul ca este nascut intr-un an de gratie pentru Germania ,anul cand R.F.Germania cu o echipa superba,care avea o linie de mijloc fenomenala cu Matthaus,Haessler si Littbarski si care din punct de vedere tehnic ,rivaliza oricand cu orice formatie sud-americana, a castigat titlul mondial si anul cand pe 3 octombrie Germania s-a reunificat, ma face sa cred ca generatia aceasta a lui Tony Kroos trebuie sa castige un trofeu important si chiar daca eu cred ca suntem mari favoriti doar in 2014 si anul acesta la Europene ,ne putem bate la titlu!

Serban
Serban
4 January 2012 15:06

Trebuie sa recunosc ca terenurile arata impecabil, parca ar fi sintetice. Daca terenurile arata atat de bine, sunt convins ca conditiile(scuzati cacofonia) sunt superbe. Din cate vad, in timpul antrenamentelor este prezent si jocul, chiar daca este pe teren redus. Acest lucru ma face bucuros deoarece jucatorii nu doar alearga in aceasta perioada de pregatire. De exemplu la noi in tara am vazut de exemplu Rapidul care doar alerga fara sa faca jocuri. Dupa parerea mea intr-un cantonament este necesar sa si joci nu doar sa dezvolti latura fizica. Bravo Jupp.

gery76
4 January 2012 1:32

Acest Bin Khalifa Al -Thani ,este unul dintre cei ma controversati emiri din Orientul Mijlociu ,cu merite extraordinare in domeniul infrastructurii Qatarului,mare iubitor de sport ,a fost si principalul initiator al naturalizarii unor sportivi de mare valoare,in marea lor majoritate atleti sub steagul statului Qatar,este de asemenea marele artizan al organizarii worldcup2022 de fotbal de catre Qatar,dar in acelasi timp este banuit in lumea musulmana si araba in general ca desi este printre putinii lideri din Orientul Mijlociu ce are relatii foarte bune atat cu Israel,S.u.a dar si cu Rusia ,in acelasi timp multi l-au banuit ca-si plateste linistea tarii sale cu sume fabuloase catre organizatia Al-Qaeda,astfel Qatar-ul este scutit de atentate sau de revendicari ale temutei organizatii teroriste si de aici destul demulte suspiciuni la adresa persoanei sale,asta nestirbindu-i deloc din meritele dezvoltarii fabuloase a statului Qatar!

fcdm3
fcdm3
3 January 2012 23:42

Avand in vedere ca in articol nu sunt decat imagini o sa scriu eu cateva ceva despre locul de antrenament al bavarezilor. Asadar, Bayern se afla pentru a doua oara consecutiv la Doha (Qatar) iar perioada de pregatire va fi de 8 zile. In Golf sunt la amiaza 23 grade iar pe langa conditiile excelente oferite, seicii platesc excelent. Astfel Bayern nu va plati nici un ban, facand o economie de sase cifre, in euro! Seicii se vor multumi cu amicalul dintre Bayern si Al Ahly Cairo. Locul unde se antreneaza Bayern este la Academia Aspire. Aceasta este printre cel mai mari si mai moderne centre de instruire din lume. Constructia academiei a costat aproximativ 1,5 miliarde de dolari si acoperă o suprafata de aproape 300.000 de metri patrati. Exista două stadioane de fotbal (15.000 si 8.000 de spectatori), Dome Aspire, cu 250.000 de metri patrati de suprafata acoperita, cea mai mare sala de sport din lume, cu stadion de atletism (3.000 de spectatori), piscina de dimensiuni olimpice, serviciile de formare pentru squash şi judo. Acolo se mai gasesc incluse… Citeste mai mult

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x