28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Müller nu este la cutite cu Robben

Germanul insistă că nu există nicio rivalitate între el si olandez pentru un loc în formația de start a lui Bayern München.

S-a întâmplat o singură dată de când Arjen Robben (27 de ani) a revenit pe teren, luna trecută, după o lungă pauză cauzată de o accidentare, ca Thomas Müller (22 de ani) si olandezul să figureze în primul unsprezece: cu Borussia Dortmund, meciul de comeback al acestuia urmă.

De atunci, cei doi au concurat pentru acelasi post de joc în atactul bavarezilor. Müller a fost titularizat de Jupp Heynckes pe flancul drept al lui Bayern în ultimele două etape, însă Robben a marcat de două ori din penalti în meciul câștigat cu 4-1 împotriva lui Werder Bremen în weekendul trecut.

Cu toate că statutul lui Thomas Müller de obisnuit al primului unsprezece al lui Bayern este pus în pericol de colegul său olandez, internationalul german nu-i poartă ranchiună. “Nu l-am văzut niciodată pe Arjen ca pe un rival. Îl văd ca pe un coechipier”, a declarat neamtul pentru Goal.com.

În conditiile în care Müller se confruntă cu o problemă de sănătate, cel mai probabil Robben va fi titular miercuri seară împotriva lui Manchester City în partida de Liga Campionilor de pe Etihad Stadium.

Meciul nu are nicio miză pentru Bayern, care deja s-a calificat în faza meciurilor directe eliminatorii din postura de câstigătoare a grupei, însă este de maximă importantă pentru gazde, care încă mai pot să detroneze Napoli de pe locul secund în ierarhia grupei.

Müller dă asigurări că formatia care conduce în Bundesliga va forta pentru victorie: “Nu vrem să fim pusi la zid pentru că distorsionăm competiția. Prin urmare, vom trage din greu”.

Însă, scopul lui Thomas Müller este acela de a-si recăpăta sănătatea cât mai rapid cu putintă si să-si redescopere forma prin prisma căreia a fost nominalizat la trofeul FIFA Ballon d’Or: “Sunt foarte mândru de faptul că am fost ales pentru a doua oară între cei mai buni 23 de fotbaliști din lume”.

Luni dimineată, lista FIFA a fost redusă la doar trei jucători, Lionel Messi, Xavi si Cristiano Ronaldo calificându-se în ultima etapă de selectie. Müller are un favorit dintre cei trei: “Messi a câstigat deja atât de multe, poate că de data aceasta ar trebui să-i dea titlul lui Ronaldo”.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux