17 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger revine pe teren înainte de Crăciun

Internationalul german s-a întors la antrenament alături de coechipieri si are sanse mari să joace din nou în Bundesliga înaintea pauzei de iarnă.

Moralul celor de la Bayern München a crescut în urma vestii că Bastian Schweinsteiger (27 de ani) ar trebui să fie apt de joc înainte de Crăciun. Mijlocasul stă pe tusă de pe 1 noiembrie, când si-a dislocat umărul în partida de Liga Campionilor câstigată pe Allianz Arena în fata lui Napoli.

Directorul sportiv al lui Bayern, Christian Nerlinger, a anuntat că Schweinsteiger ar putea să revină pe teren fie în meciul de Bundesliga contra lui Koln, pe 16 decembrie, fie în partida de Cupa Germaniei (DFB Pokal), cu Bochum, patru zile mai târziu.

“Avem o mare sperantă că Bastian poate juca din nou înainte de Crăciun. Există o posibilitate clar conturată ca el să joace în ultimele două meciuri” , a declarat Nerlinger pentru Bild.

Bastian Schweinsteiger s-a întors vineri pe terenul de antrenament, dar a evitat orice duel fizic cu coechipierii. “Mă simt foarte bine. Dar nu vreau să-mi asum niciun risc – săptămâna aceasta vom face mai multe radiografii”, a explicat jucătorul aflat în structura sportivă a lui Bayern de la vârsta de 14 ani.

Sâmbăta trecută, bavarezii si-au recâstigat locul de frunte în Bundesliga cu o victorie zdrobitoare (4-1) asupra lui Werder Bremen.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux