29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îl ajută pe Breno să revină pe teren

Presedintele lui Bayern München, Uli Hoeness, a declarat că fundasul brazilian se bucură de atentia clubului, ca urmare a eliberării sale din detentie.

Breno (21 de ani) a fost eliberat din închisoare pe cautiune la finele săptămânii trecute, după ce a fost arestat de politia germană, sub suspiciunea de a fi provocat un incendiu care i-a mistuit resedința.

Fundasul central brazilian locuieste acum într-o casă pusă la dispozitie de clubul Bayern, iar presedintele lui FCB, Uli Hoeness, speră că tânărul său fotbalist se va putea reface în urma accidentării pe care a suferit-o la ligamentul încrucisat al genunchiului si că va reveni pe teren cât de curând cu putintă.

Hoeness a declarat pentru sport.de: “FC Bayern München a găsit pentru el o casă, unde locuiește acum împreună cu familia sa. Angajatii lui Bayern München au grijă de el si de familia lui 24 de ore din 24, în asa fel încât să-si facă revenirea în liniste”.

“Acum încearcă să-si redobândească sănătatea. În cursul acestei săptămâni, va începe examinările pentru a vedea ce este în neregulă cu genunchiul său si, în functie de cum se vor prezenta rezultatele, va începe din nou să se antreneze” , a completat Uli Hoeness, campion mondial în 1974, alături de selectionata Germaniei de Vest.

Pe nume său complet Breno Vinicius Rodrigues Borges, brazilianul a fost transferat de Bayern de la FC São Paulo în 2008, pe când avea numai 18 ani. În cursul sezonului 2010-11, titularul numărului de pe tricou “2” în lotul lui Bayern a disputat 13 meciuri pentru multipla campioană a Germaniei, după ce stagiunea precedentă o petrecuse la FC Nürnberg, cu titlu de împrumut.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux