14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îl asteapta pe Drogba

Liderul din Bundesliga speră sa obtina gratis serviciile atacantului de la Chelsea, căruia îi expiră la vară contractul cu clubul londonez.

La câteva luni după ce l-a cedat pe Miroslav Klose la Lazio Roma, Bayern Munchen încearcă aducerea în lot a altui vârf de clasă si aflat aproape de finalul carierei. Devenit rezervă la Chelsea, Didier Drogba (33 de ani) ar putea ajunge în campionatul Germaniei, desi oficial îsi doreste să continue la echipa de pe Stamford Bridge.

Conducerea lui Chelsea s-a arătat dispusă să-i prelungească întelegerea, reducându-i însă salariul, iar perspectiva de a lustrui încă un sezon banca de rezerve s-ar putea să nu-l încânte pe ivorian. Conform Daily Star, Bayern a pregătit un pre-contract pentru Drogba, pe care fotbalistul ar urma să-l semneze în ianuarie.

Si Tottenham îl doreste cu insistentă pe atacantul care se află din 2004 la Chelsea, disputând peste 200 de meciuri în tricoul formatiei londoneze, pentru care a marcat aproape 100 de goluri. În actualul sezon, Drogba, afectat si de accidentări, a înscris o singură dată în Premier League în conditiile în care antrenorul Andre Villas-Boas a mizat în atac în primul rând pe Torres si Mata.

Dacă Drogba (foto) încă se gândeste la varianta plecării, un alt vârf al lui Chelsea, francezul Nicolas Anelka, abia asteaptă încheierea sezonului pentru a se transfera la un club din Orientul Mijlociu sau Rusia, atras de sumele colosale care se pompează în fotbalul din regiune.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux