2 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Danijel Pranjic, dat afară de la naţionala Croaţiei

Danijel Pranjic, mijlocaşul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, a fost exclus din reprezentativa Croaţiei din cauza comportamentului său faţă de staff-ul tehnic, a anunţat vineri cotidianul croat Vecernij List.

“După meciul amical cu Irlanda, Pranjic şi-a exprimat într-o manieră indecentă nemulţumirea faţă de statutul său (în echipă). Nu vom mai conta pe el. I-am mulţumit pentru cooperarea din ultimii cinci ani şi îi dorim numai bine în cariera sa”, a declarat selecţionerul croat Slaven Bilic, aflat în acest post din 2006.

Bilic a explicat că Pranjic a refuzat să strângă mâna antrenorilor după partida disputată miercuri la Dublin şi încheiată la egalitate, 0-0.

“Există reguli de comportament în selecţionată. Nu este vorba de o suspendare, ci de o decizie definitivă”, a subliniat selecţionerul.

În vârstă de 29 ani, Pranjic a disputat 39 de meciuri pentru naţionala Croaţiei, în care şi-a făcut debutul în 2004.

După şase meciuri disputate în preliminariile EURO 2012, Croaţia se află pe locul secund în Grupa F, cu un punct mai puţin decât liderul Grecia (14 puncte).

sursa: bundesliga.ro

3 thoughts on “Danijel Pranjic, dat afară de la naţionala Croaţiei

  1. @Florin, cum adica “din fair-play si politete sefii lui Bayern sunt nevoiti sa-l tina pana i se termina contractul”? Bayern e cumva vreun club non-profit caritabil? Asta nu am mai auzit-o. Si mai ales la un jucator mediocru cum e Pranjic. Daca tie iti place, e treaba ta, insa Bayern are alte pretentii. Se vede ca nu ai prins marile echipe ale lui Bayern din anii 80-90, daca tie Pranjic asta ti se pare om valoros. Un jucator nu e suficient sa aiba tenacitate si ambitie, ci VALOARE. Ceea ce Pranjic nu are. Oricum, nu cred ca-ti amintesti vreo faza inteligenta de-a croatului…

  2. @fcdm3: Nu stiu cum sa-ti spun, dar e mai delicata situatia decat crezi. Cand a venit in 2009 la Bayern Pranjic si-a platit mare parte din suma de transfer doar pentru a fi la Munchen. Nu stiu cat are salariul, dar din fair-play si politete sefii lui Bayern sunt nevoiti sa-l tina pana i se termina contractul sau sa-l dea la o echipa care nu ii va afecta intr-un mod negativ cariera. Personal, mie imi place la Danjiel tenacitatea si ambitia.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version