19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Paginile de Facebook, Instagram și X ale fanclubului FC Bayern Romania

Ne-am axat mai mult pe pagina de Facebook și pe site, iar paginile de Instagram și Twitter (noul X) au fost cam neglijate.

Prin urmare, am hotărât să punem din nou în funcțiune paginile de Intagram și de Twitter pentru a vă fi la dispoziție cu cele mai noi informații în legătură cu meciurile, transferurile, antrenamentele și alte noutăți din cadrul campioanei Germaniei.

Încercăm să ne mărim tot mai mult comunitatea de suporteri și sperăm să reușim acest lucru. Sperăm să ne strângem cât mai mulți pentru a arăta că avem o comunitate demnă de o echipă campioană.

Facebook: FC Bayern Romania
Instagram: fcbayern_romania
Twitter/X: FCBayernRO
Site: fcbayern.ro

7 thoughts on “Paginile de Facebook, Instagram și X ale fanclubului FC Bayern Romania

    1. În clipa de față, șansele sunt zero. Chiar dacă pierde Tuchel cu Leverkusen, nu-l vor schimba.
      Oricum, Bayern nu joacă nimic cu Tuchel. Suntem mai slabi decât în perioada lui Nico Kovac.

    2. In viitorul apropiat sansele sunt cam zero. S-ar putea vara viitoare, sau cel mai devreme, numai in cazul in care, Bayern risca sa nu treaca de grupe, (daca pierde meciul cu United si Galata) – atunci s-ar putea ca iarna sa nu-l mai apuce pe Tuchel la Bayern, (cum a fost situatia si in cazul lui Kovac). Numai asa, Flick ar avea sanse sa-i ia locul lui Tuchel mai devreme de vara.

    3. In viitorul apropiat sansele sunt cam zero. S-ar putea vara viitoare, sau cel mai devreme, numai in cazul in care, Bayern risca sa nu treaca de grupe, (daca pierde meciul cu United si Galata) – atunci s-ar putea ca Tuchel sa nu mai prinda iarna la Bayern, (cum a fost situatia si in cazul lui Kovac). Numai asa, Flick ar avea sanse sa-i ia locul lui Tuchel mai devreme de vara.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version