Căpitanul lui Bayern Munchen, Philipp Lahm, a afirmat că jucătorii echipei bavareze au fost afectati de esecul împotriva Borussiei, dar trebuie să se mobilizeze pentru a putea depăsi momentul dificil, mai ales că urmează meciul de Cupă cu Schalke.

lahm

“Ne-am tot gândit la acel meci și nici nu putem să mai dormim linistiti. Situatia actuală din clasament este una dificilă si periculoasă. Trebuie să găsim echilibrul în joc, deoarece riscăm prea mult. Avem nevoie de mai multă precizie atunci când avem ocazii. Ne facem singuri meciurile dificile”, a afirmat Lahm, care a adăugat că echipa poate obtine locul secund în cazul în care dă dovadă de constantă în meciurile care au mai rămas de disputat.

Thomas Muller a declarat că nimeni nu încearcă să găsească scuze după esecul din ultima etapă. “Acum câteva zile totul era fantastic, mai ales după victoria din Ligă. Este bine că miercuri este meciul cu Schalke, deoarece suntem foarte determinati si vrem să câstigăm. Trebuie să învătăm din greseli si acum să ne gândim doar la următorul meci”, a spus acesta.

Semifinala de Cupă dintre Bayern si Schalke va avea loc miercuri, de la ora 21:30. Bayern nu a mai pierdut două meciuri consecutive pe teren propriu din 2001, iar antrenorul Louis van Gaal a câstigat cupa cu echipe din trei tări diferite.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
vladt
vladt
1 March 2011 22:06

pe undeva are dreptate.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x