9 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern pregatita sa plateasca oricat pentru Hummels

Gruparea bavareza vrea sa-l repatrieze pe “copilul pierdut”.

hummels

Bayern Munchen e pregătita pentru a-l transfera de la Borussia Dortmund pe fundasul Mats Hummels după ce a fost confirmat faptul că există o clauză în contractul său, care permite bavarezilor să-l cumpere înapoi pe apărătorul vandut la BVB în 2008, în conformitate cu rapoartele TZ.

Evolutia impresionanta a lui Hummels de pe Allianz Arena pare să fi convins sefii lui Bayern ca fundasul german trebuie readus cu orice pret. Van Gaal este incantat de perspectiva revenirii unuia dintre cei mai talentati fundasi centrali din Europa.

Mats Hummels a fost la Bayern intre 1995-2008, si apoi s-a transferat pentru 4,5 milioane de euro la Borussia Dortmund. Există o clauză în contractul său, care permite celor de la Bayern un drept exclusiv de a-l aduce înapoi pe apărător pentru 8 milioane €.

hummels

“Multi au scris despre acest lucru, dar eu prefer să tac”, a declarat Hummels sâmbătă, refuzand sa speculeze stirile care-l dau ca si intors in Bavaria.

Borussia Dortmund doreste sa-i prelungeasca contractul fundaşului până în anul 2015 şi s-a raportat recent că au fost aproape de a ajunge la un acord pentru a-i cumpara clauza lui de transfer. Cu toate acestea, cu Van Gaal şi Bayern Munchen dornici de a-l readuce acest lucru devine dificil.

Distribuie pe:
8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux