27 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, Schweinsteiger si Gomez nu sunt de vanzare

Karl-Heinz Rummenigge a declarat ca jucatorii Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger şi Mario Gomez nu vor fi vanduti.

rummenigge

Oficialul bavarezilor a spus ca Inter, Chelsea şi Real Madrid să nu deranjeze sa faca oferte pt jucatorii Bayernului, pentru ca nici unul dintre jucatorii vedeta nu sunt de vânzare.

“Daca m-a intrebat Massimo Moratti de Ribery? Nu, pentru că el ştie ca Gomez, Ribery si Robben nu sunt de vanzare”, a spus Rummenigge in Il Corriere dello Sport.

“Ei ştiu acest lucru în Milano, şi, de asemenea, în Londra şi Madrid. Bayern nu vinde jucatorii importanti.
În ceea ce-l priveşte pe Schweinsteiger, nu a avut niciodata contact cu Inter, deoarece el nu este de vânzare. El a crescut la Bayern şi este important pentru echipa. I-am prelungit contractul şi de vreun transfer al sau nu poate fi vorba.”

Inter va intlani pe Bayern in Liga Campionilor pe 23 februarie, o repetare de anul trecut finala de la Madrid şi Rummenigge a încercat să tragă unele concluzii: “Inter nu a avut un start bun de sezon şi acest lucru a fost previzibil pentru ca au castigat tot sezonul trecut. A fost evident că motivatia le va scadea. Inter a trebuit să reorganizeze dupa plecarea lui Jose Mourinho şi acest lucru i-a lăsat in dificultate.”

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x