Ribery, Schweinsteiger si Gomez nu sunt de vanzare

Karl-Heinz Rummenigge a declarat ca jucatorii Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger şi Mario Gomez nu vor fi vanduti.

Oficialul bavarezilor a spus ca Inter, Chelsea şi Real Madrid să nu deranjeze sa faca oferte pt jucatorii Bayernului, pentru ca nici unul dintre jucatorii vedeta nu sunt de vânzare.

“Daca m-a intrebat Massimo Moratti de Ribery? Nu, pentru că el ştie ca Gomez, Ribery si Robben nu sunt de vanzare”, a spus Rummenigge in Il Corriere dello Sport.

“Ei ştiu acest lucru în Milano, şi, de asemenea, în Londra şi Madrid. Bayern nu vinde jucatorii importanti.
În ceea ce-l priveşte pe Schweinsteiger, nu a avut niciodata contact cu Inter, deoarece el nu este de vânzare. El a crescut la Bayern şi este important pentru echipa. I-am prelungit contractul şi de vreun transfer al sau nu poate fi vorba.”

Inter va intlani pe Bayern in Liga Campionilor pe 23 februarie, o repetare de anul trecut finala de la Madrid şi Rummenigge a încercat să tragă unele concluzii: “Inter nu a avut un start bun de sezon şi acest lucru a fost previzibil pentru ca au castigat tot sezonul trecut. A fost evident că motivatia le va scadea. Inter a trebuit să reorganizeze dupa plecarea lui Jose Mourinho şi acest lucru i-a lăsat in dificultate.”

Distribuie pe:

4 thoughts on “Ribery, Schweinsteiger si Gomez nu sunt de vanzare”

  1. Asta se stia de mult, ca Bayern nu vinde jucatorii de care are nevoie. Bayern nu are nevoie de bani din transferuri, Bayern genereaza venituri din alte parti.Jucatorii emblematici au fost intotdeauna respectati in timpul si dupa activitatii de fotbalist la Bayern. Fostii jucatori au primit diferite contracte de colaborare din partea lui Bayern dupa terminarea contractului.

Leave a Reply