18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern Munchen realizează cel mai scump transafer din istoria clubului. Harry Kane, gata să bage spaima în toată Bundesliga

Sursă: fcbayern.com/site

Sursă: fcbayern.com/site

FC Bayern München l-a adus pe Harry Kane, atacantul celor de la Tottenham, în schimbul sumei de 110 milioane de euro. Vârful englez a semnat un contract valabil până în anul 2027.

După plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona, bavarezii au tot încercat să-i joace în centrul atacului pe: Sadio Mane, proaspăt transferat la Al-Nassr, pe Thomas Muller, dar și pe Serge Gnabry. Totuși, formația de pe Allianz Arena a realizat că aceștia nu dau același randament ca un adevărat număr 9 de meserie și au fost nevoiți să aducă un vârf clasic.

După o perioadă lungă și intensă de negocieri, Bayern a ajuns la un acord cu Daniel Levy, președintele celor de la Tottenham. Harry Kane, care a devenit cel mai scump transfer din istoria campioanei Germaniei, a semnat cu echipa lui Thomas Tuchel și va purta tricoul cu numărul 9.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FC Bayern (@fcbayern)

„FC Bayern l-a semnat pe Harry Kane de la Tottenham Hotspur. Atacantul naționalei Angliei a semnat un contract cu campiona Germaniei până pe 30 iunie 2027 și va purta tricoul cu numărul 9 pentru clubul din München.

Cariera lui Kane a început la clubul londonez Ridgeway Rovers. Prin secțiunile de tineret Arsenal și Watford, s-a alăturat academiei Tottenham Hotspur în 2009. A reprezentat clubul la toate nivelurile de juniori până la U18 și a semnat primul său contract profesionist în iulie 2010. Începând din 2011, a jucat 435 de meciuri competitive pentru Spurs și a marcat 280 de goluri, făcându-l golgheterul record al clubului.

Kane a fost golgheterul Premier League în 2016, 2017 și 2021 și are al doilea cel mai mare total din istoria ligii după Alan Shearer. Este căpitanul Angliei și are 58 de goluri în 84 de internaționale complete până acum, făcându-l golgheterul record al țării sale. A terminat ca golgheter la Cupa Mondială FIFA 2018, câștigând Gheta de Aur cu șase goluri”, a fost comunicatul celor de la Bayern.

Harry Kane este conștient de notorietatea și de măreția campioanei Bayern și a dat de înțeles că îl încântă foarte mult venirea sa la clubul bavarez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FC Bayern (@fcbayern)

„Sunt foarte fericit să mă alătur celor de la FC Bayern. Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Acest club este definit de mentalitatea sa de câștigător. Se simte foarte bine să fiu aici”, a declarat Harry Kane.

Lasă un răspuns

10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux