27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 0-3 RB Leipzig | Supercupa Germaniei

Sursă: fcbayern.com/site

Sursă: fcbayern.com/site

FC Bayern München a fost năucită de RB Leipzig, scor 0-3, în Supercupa Germaniei. Spre dezamăgirea lui Harry Kane și a fanilor bavarezi, starul englez al formației de pe Allianz Arena nu a reușit să marcheze la debut.

Dani Olmo a înscris un hat-trick, iar dubla câștigătoare DFB Pokal a reușit să pună mâna și pe Supercupă.

După eșecul usturărtor de pe Allianz Arena, Thomas Tuchel, antrenorul campioanei Germaniei, a spus că nu își explică această umilință și a transmis că jocul de ieri al elevilor săi nu are nimic de-a face cu ce s-a lucrat până acum la antrenamente. Având în vedere umilința suferită, tehnicianul echipei din capitala Bavariei a ținut să își ceară scuze față de Harry Kane, fostul vârf de la Tottenham.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FCBAYERN ????⚪ (@bayernmunchen.chmp)

„Nu am nicio explicație. Deloc. Iar asta este o mare problemă. Asta a fost continuarea ultimului nostru meci acasă cu Leipzig. Pare că nu am făcut nimic în ultimele 4 săptămâni. Că abia ne-am întâlnit și am continuat așa.

Am văzut cum am jucat cu City, Liverpool și Monaco. Nu pot explica ce s-a întâmplat. Nu am fost suficient de buni în multe aspecte. Nu există nicio legătură între cât de pregătiți abordăm meciurile și ceea ce arătăm pe teren.

Este o discrepanță uriașă. (n.r. despre faptul că Harry Kane a debutat cu o înfrângere atât de umilitoare) Îmi pare rău pentru el. Probabil crede că nu ne-am antrenat de 4 săptămâni. Este o seară amară pentru el”, a declarat Thomas Tuchel, citat de BILD.

Subscribe
Notify of
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux