29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – FSV Mainz

Bayern a început să adune o serie de rezultate favorabile și pare că a depășit situația de criză în care se afla, și după ce și-a asigurat primul loc în grupa de UCL în urma meciului cu Barcelona (0-3), privește încrezătoare către meciul de mâine împotriva celor de la Mainz. Dacă bavarezii câștigă, iar Union Berlin înregistrează un rezultat de egalitate sau o înfrângere, etapa a 12-a poate fi cea care îi aduce pe elevii lui Julian Nagelsmann pe primul loc în Bundesliga.

  • Mainz a câștigat 2 din ultimele 3 confruntări cu FC Bayern, performanță reușită doar de FC Augsburg în aceeași perioadă. Ambele victorii ale lui Mainz au venit pe teren propriu, deoarece pe Allianz Arena, bavarezii se pot bucura de 5 victorii consecutive împotriva lor. Per total, balanța rezultatelor înclină tot în favoarea lui Bayern, deoarece din 32 de confruntări de până acum, 23 s-au încheiat cu victorii pentru aceștia.

  • Bayern nu a reușit să înscrie decât o singură dată în cele 32 de întâlniri din Bundesliga cu Mainz – într-o remiză fără goluri acasă în aprilie 2012. Media de goluri a bavarezilor împotriva lui Mainz (2,75) este mai mare decât împotriva oricărei echipe actuale din Bundesliga.

 

  • Atât echipa lui Julian Nagelsmann, cât și cea a lui Bo Svensson au câștigat ultimele două meciuri din Bundesliga, înregistrând o diferență de goluri de 7:0, care este cea mai bună statistică din ligă din ultimele două etape. Doar Eintracht Frankfurt a mai adunat șase puncte în aceeași perioadă. Cu zece puncte din patru meciuri, Bayern este, de asemenea, cea mai în formă echipă de la jumătatea lunii septembrie încoace.

 

  • În ultima etapă, în meciul cu TSG Hoffenheim, Jamal Musiala a marcat al șaselea gol al campaniei la a zecea apariție, egalând recordul personal din sezonul Bundesliga 2020/21 (în 26 de meciuri). Cele zece contribuții directe ale sale în acest sezon egalează, de asemenea, recordul personal din sezonul trecut. Musiala împarte locul de cel mai bun marcator în actualul sezon cu Marcus Thuram de la Gladbach și Niclas Füllkrug de la Bremen.

 

  • FSV Mainz conduce clasamentul din deplasare în campionat în acest sezon cu douăsprezece puncte după șase meciuri. Singura dată când FSV a adunat mai multe puncte în primele șase meciuri din deplasare a fost în 2010/11 (15), iar cu patru victorii în deplasare, ei și-au depășit deja numărul din întregul sezon trecut (trei). Totuși, în ultimul meci de acasă, Bayern a găzduit SC Freiburg, până în acel moment și cea mai bună echipă în deplasare din ligă, și a reușit totuși să sărbătorească o victorie impunătoare cu 5-0.

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

Thomas Müller a avut din nou o iritație la șold, în zona pelviană. Nu va putea juca mâine, probabil nici marți. Probabil că va trebui să-l scoatem o săptămână pentru a-i da o pauză. Vom vedea weekendul viitor.

Manuel Neuer este încă out, ne așteptăm să revină weekend-ul următor. Antrenamentul lui de ieri a fost bun, iar lucrurile merg bine în sala de greutăți. În mod normal, toți cei care au jucat împotriva Barcelonei sunt disponibili mâine, cu excepția lui Thomas Müller.

Am jucat două meciuri proaste împotriva Mainz în sezonul trecut. Numai situația din clasament ne motivează mult să facem mai bine mâine.

Ulle își cunoaște rolul. Este un portar remarcabil și bun la jocul cu piciorul. A păstrat poarta intactă împotriva lui Hoffenheim și Barcelona. Manu este cel mai bun portar din lume, dar băieții au mare încredere în Ulle. Suntem foarte fericiți să-l avem.

 

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux