18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Barcelona 0-3 FC Bayern

Barcelona, umilită de Bayern pe Camp Nou!

Deja eliminată, Barcelona a fost din nou învinsă de „coșmarul” Bayer Munchen. Sadio Mane (10) și Eric Maxim Choupo-Moting (31) au tranșat meciul din prima repriză. Nemții au mai marcat și în partea secundă, prin Gnabry, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Al 3-lea gol a venit totuși în prelungiri, după reușita lui Benjamin Pavard.

Bayern își continuă astfel seria perfectă din faza grupelor, cu 5 victorii în 5 meciuri. Singura care a reușit să țină pasul cu Campioana Germaniei este Napoli, care și-a spulberat rivalele din grupa A și are cel mai bun golaveraj din competiție 20-4!

Lewandowski a mers în vestiarul lui Bayern, după victoria nemților pe Camp Nou.

După opt ani petrecuți la Bayern Munchen, Robert Lewadowski a decis să schimbe echipa și a ajuns la Barcelona, club în tricoul căruia are cifre foarte bune. După 0-2 pe Allianz Arena, catalanii au cedat la scor de neprezentare și pe teren propriu, iar atacantul polonez a mers în vestiarul foștilor săi colegi, după ultimul meci.

”Este întotdeauna o plăcere să-l vedem pe ‘Lewy’. Normal că îi înțelegem starea, mai ales când știm că este un jucător atât de ambițios”, a declarat Thomas Muller, citat de jurnalistul german Tobias Altschaffl.

sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux