19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 2-0 FC Barcelona

Catalanii au ratat impardonabil și au greșit flagrant în defensivă.

FC Bayern München a obținut un succes foarte important, marți seară, pe teren propriu, scor 2-0 (0-0), împotriva celor de la Barcelona, într-o partidă din Grupa C a Ligii Campionilor, considerată și ”Grupa Morții”.

În prima repriză, Barcelona a ratat cinci mari ocazii de gol, dintre care trei irosite de Robert Lewandowski. Polonezul nu a găsit spațiul porții, iar atunci când l-a găsit, Manuel Neuer a fost imperial.

În actul secund, Julian Nagelsmann a operat o modificare ce avea să schimbe total cursul jocului. In minutul 46, Leon Goretzka îl înlocuia pe Marcel Sabitzer, iar ”mașinăria” bavareză începea să ruleze din nou.

Bayern a deschis scorul în minutul 50, prin Lucas Hernandez, printr-o lovitură de cap la colțul scurt, după un corner executat de Joshua Kimmich. Organizarea defensivei catalane s-a dovedit deficitară.

La patru minute distanță, Leroy Sane colaborează excelent cu Jamal Musiala, face slalom prin apărarea Barcelonei, apoi îl învinge pe conaționalul Marc-Andre ter Stegen, 2-0.

După o repriză incredibil de bună pentru Barcelona, era greu de intuit că Bayern va reuși să se transforme atât de rapid și să-și bage-n corzi advesara.

După cele două goluri, Barcelona a încercat să ofere o replică pe măsură, dar în zadar. Pedri a lovit bara, însă a fost prima și singura ocazie mare de gol, până la finalul partidei.

În urma acestui rezultate, FC Bayern este lider în Grupa C, cu 6 puncte, fiind urmată de Barcelona – 3 puncte, Inter Milano – 3 puncte și Viktoria Plzen – 0 puncte.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux