18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Augsburg – FC Bayern

În urma unei victorii fantastice de la mijlocul acestei săptămâni împotriva Barcelonei (2-0), bavarezii luptă mâine, de la ora 16:30 cu FC Augsburg, pentru a recăpăta prima poziție din clasament, ocupată în prezent de Union Berlin.

  • În urma celor trei egaluri consecutive din campionat, băieții din Bavaria sunt determinați să obțină o nouă victorie. Există motive să fim optimiști în ceea ce privește meciul de mâine: FC Bayern a câștigat opt dintre cele 11 meciuri din Bundesliga la FC Augsburg acasă, iar campionii record ai Germaniei au o medie mai mare de puncte (2,3) și o rată de victorie mai mare (72%) în deplasare la Augsburg decât împotriva oricărui alt club activ din Bundesliga.

 

  • Lucrurile merg strună pentru bavarezi în deplasările din acest sezon. În cele trei meciuri din acest sezon, ei au înscris 14 goluri impresionante – nicio echipă din istoria Bundesliga nu a marcat vreodată de atât de multe ori în primele trei deplasări precum FC Bayern.

  • Sâmbătă, FC Bayern, care se laudă cu cel mai bun atac din Bundesliga (19 goluri), se confruntă cu Augsburg, care are în prezent pe cel mai slab (patru goluri înscrise, la fel ca Bochum). Campioana Germaniei a executat cele mai multe șuturi pe poarta în ligă (142), in timp ce FC Augsburg se afla pe ultimul loc cu 57 de incercari. În plus, rata de pase completate a lui Bayern este cea mai bună din campionat (88%), în timp ce cea a lui Augsburg este cea mai slabă (68%).

 

  • Acest record ridică, de asemenea, speranțe mari pentru a aduna toate cele trei puncte mâine: antrenorul principal al Bayern, Julian Nagelsmann, a sărbătorit mai multe victorii împotriva lui FC Augsburg decât împotriva oricărei alte echipe din Bundesliga (zece victorii). Totuși, în ultima sa vizită la Augsburg, el a suferit prima înfrângere.

  • Golul lui Mathys Tel de săptămâna trecută din meciul cu Stuttgart l-a făcut cel mai tânăr marcator al lui FC Bayern din istoria Bundesliga, la vârsta de 17 ani și 136 de zile. În același meci, Jamal Musiala a marcat al doilea gol al lui Bayern, asta însemnând că a fost abia a doua oară în istoria clubului când pe tabela de marcaj au apărut doi adolescenți (după Uli Hoeness și Paul Breitner în 1971). De asemenea, Tel este al doilea cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii, după Nuri Sahin (care a marcat la 17 ani și 82 de zile).

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înainte de meci

Lucas, King și Bouna sunt accidentați. Upa se descurcă bine, a fost doar o lovitură la genunchi, nimic dramatic, nu s-a antrenat ieri, dar va putea finaliza antrenamentul final și va juca normal, același lucru este valabil și pentru Pavard, ambii sunt disponibili.

despre Gravenberch: A jucat câteva jocuri, poate prea puține pentru abilitățile lui, ceea ce se datorează concurenței. Leon s-a descurcat și el foarte bine. Ryan este încă un jucător foarte tânăr care are nevoie de puțină aclimatizare, care va continua să se dezvolte și să joace foarte mult pentru noi.

Este foarte important să mergem la pauza internațională cu o victorie. Suntem puțin în urmă în clasament. Dacă te uiți la asta pur fotbalistic, am avut o fază bună – în statistici, suntem mult înainte peste tot. Dar în ceea ce privește rezultatele, ne așteptam la mai mult în ultimele trei jocuri.

Nagelsmann despre impresia sa despre Noussair Mazraoui împotriva lui FC Barcelona: Minunat! A avut momente bune de atac, dar s-a și apărat bine. S-a descurcat excepțional de bine și are mai multă încredere în sine. Va începe mâine și poate arăta de ce este capabil.

Lasă un răspuns

20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux