12 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robert Lewandowski a câștigat titlul de cel mai bun jucător din lume

Robert Lewandowski a fost desemnat cel mai bun jucător din lume al anului 2021, ceea ce înseamnă că atacantul în vârstă de 33 de ani și-a apărat titlul pe care l-a câștigat și anul trecut. Lewandowski i-a învins pe Lionel Messi de la Paris Saint-Germain și pe Mohamed Salah de la Liverpool reușind să îi întreacă.

Mă simt foarte onorat, foarte mândru și fericit. Vreau să le mulțumesc colegilor mei de echipă. Cu toții muncim din greu pentru a câștiga trofee. Acesta este un titlu pentru toți cei din jurul meu.

Tot ce s-a întâmplat anul trecut, recordul reușit în Bundesliga, nici nu aș fi îndrăznit să visez că se va întâmpla. Dacă cineva mi-ar fi spus acum câțiva ani că îi voi sparge recordul marelui Gerd Müller, nu l-aș fi crezut. Din păcate, Gerd nu mai este printre noi. Dar fără el nu aș fi reușit toate astea”

Recompensă bine meritată pentru un an extraordinar reușit Lewandowski. În 2021, internaționalul polonez a doborât două recorduri de neîntrecut stabilite de legenda lui Bayern, Gerd Müller: În sezonul 2020/21 din Bundesliga, Lewy a marcat incredibil 41 de goluri (recordul anterior al lui Müller era de 40 de goluri în sezonul 1971/72). În plus, numărul 9 al lui FC Bayern a stabilit un alt nou record marcând 43 de goluri în Bundesliga în anul calendaristic 2021 (recordul lui Müller era de 42 de goluri, în 1972). Cu 58 de goluri uimitoare în toate competițiile pentru FC Bayern München în 2021, Lewandowski a fost de departe cel mai de succes marcator din primele 5 ligi ale Europei. Oliver Kahn, Hasan Salihamidžić și Julian Nagelsmann i-au înmânat premiul lui Robert Lewandowski. Lewy continuă să caute noi recorduri.

Weekendul trecut a depășit borna de 300 de goluri în Bundesliga. Müller este singurul jucător cu mai multe goluri decât el, 365. Iar Lewandowski are deja ochii îndreptați spre următorul record. FC Bayern vrea să-l felicite pe acest atacant excepțional pentru câștigarea premiului său mai mult decât meritat.

O altă știre importantă ar fi cea legată de Kingsley Coman care și-a prelungit contractul cu Bayern până în anul 2027.

Sunt foarte fericit deoarece FC Bayern e unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Joc la Bayern din 2015 și aici la Bayern simt că fac parte dintr-o familie. Totul e perfect aici. Ma bucur ca pot sa-mi petrec urmatorii ani jucând la Bayern. Cea mai mare dorință a mea este să câștig Liga Campionilor din nou, de data aceasta cu fani în tribună dacă se poate”

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux