2 December 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Borussia Mönchengladbach – FC Bayern

Unul din cele mai importante meciuri ale acestui sezon va avea loc mâine, 27 octombrie, de la ora 21:45, când Bayern va efectua o deplasare la Monchengladbach cu scopul de a disputa partida din runda a doua a Cupei Germaniei.

 

  • Bayern și Borussia Monchengladbach s-au întâlnit până acum de 7 ori în DFB Pokal (incluzând și rejucarea din sezonul 1987/88). Bavarezii au avut succes 100% în toate aceste întâlniri.

 

Ultima întâlnire în DFB Pokal dintre cele două echipe a fost în martie 2012, în semifinala competiției (0-0 după 90 de minute, Bayern a câștigat cu 4-2 după loviturile de departajare).

  • Chiar dacă am ieșit învingători în toate meciurile, majoritatea au fost destul de complicate, deoarece în 5 din aceste întâlniri au mers în prelungiri, iar în două a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a separa cele două echipe (prima întâlnire, în finala din 1984, iar cea de a doua, semifinalele din sezonul 2011/12). În sezonul 2007/08, în runda a doua a competiției, Bayern a câștigat cu o diferență de două goluri.

 

  • Robert Lewandowski, urmează să joace al 50-lea meci din DFB Pokal miercuri seară. Dacă marchează, va ajunge la 40 de goluri înscrise în această competiție. De la înființarea Bundesligii, doar patru jucători au atins și au depășit această performanță: Manfred Burgsmüller (40), Klaus Fischer (46), Dieter Müller (48) și Gerd Müller (78).

  • Din ultimele cinci meciuri în deplasare la Borussia-Park, Bayern a câștigat o singură dată (5-1 în martie 2019). În schimb, Bayern a suferit trei înfrângeri și remiza 1-1 în întâlnirea din august din cadrul actualului sezon.

 

  • Victoria cu 12-0 a lui Bayern în meciul din primul tur al DFB Pokal cu Bremer SV a fost a doua cea mai mare victorie în cupă din istoria clubului și cea mai mare victorie în competiție din sezonul 2004/05 încoace (cea mai mare victorie: 1. FC Kaiserslautern 15-0 FC Schönberg).

 

  • Bayern este într-o formă fantastică în ceea ce privește golurile marcate. În 14 meciuri competitive până acum, Bayern a marcat peste 3 goluri/meci de 12 ori și a înscris un total de 60 de goluri.

 

 

Declarațiile lui Julian Nagelsmann înaintea duelului cu Borussia Monchengladbach

Mă descurc bine până acum, totul este în regulă. Din păcate, nu voi fi pe bancă împotriva lui Gladbach, deoarece sunt încă în carantină acasă. Voi mai face un test joi. Am avut un test ieri, dar din păcate nu mi-a fost suficient să merg la Gladbach.

 

 

Toată lumea este în formă, Phonzie și Leon s-au întors cu echipa. Lucas a avut o ușoară problemă la gambe, dar se descurcă bine acum. Avem o echipă completă.

(Despre Gladbach) Este puțin bizar pentru că nu obțin rezultatele dorite. Au multă forță fizică și ritm, mai ales în atac. Au un plan bun pentru a contracara pressingul adversarului. Va fi un meci complicat, deoarece jucăm în deplasare, cu fani în tribune

 

MIA SAN MIA!

 

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux