28 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Eintracht Frankfurt

În această duminică, în runda a șaptea a Bundesligii, Bayern îi va găzdui de la 18:30, pe cei de la Eintracht Frankfurt. Va fi întâlnirea cu numărul 101 dintre cele două echipe în prima ligă germană
  • Chiar daca ultima întâlnire s-a terminat cu un rezultat negativ pentru bavarezi (2-1), per total Bayern a câștigat 55 din cele 100 de întâlniri, Eintracht Frankfurt nu a mai pierdut atâtea meciuri cu nicio altă echipă. De asemenea, Bayern a înscris 203 goluri în aceste meciuri, încasând 135.
  • Bayern a reușit să obțină 16 puncte din 18 posibile, acest start de sezon fiind cel mai bun din ultimii ani, ultima dată când am reușit o performanță identică a fost în sezonul 2016/17.
  • Joshua Kimmich a marcat trei goluri în ultimele două meciuri din Bundesliga, iar acum a fost implicat direct în înscrierea unui gol în fiecare dintre ultimele trei partide (trei goluri, o pasă de gol). Internaționalul german nu a înregistrat niciodată o implicare în patru meciuri succesive în Bundesliga.
  • Bayern a câștigat ultimele 12 întâlniri disputate pe Allianz Arena împotriva lui Eintracht Frankfurt
  • Eintracht a remizat fiecare din ultimele cinci meciuri din Bundesliga – ultimele patru cu scorul de 1-1. Singura dată când aceștia au remizat de cinci ori la rând în Bundesliga a fost între octombrie și decembrie 2020.

MIA SAN MIA!

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x