21 September 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Julian Nagelsmann impresionat de patru tineri jucători

In primele meciuri amicale, bavarezii nu au obținut victorii, dar tinerii jucători din academie au avut evolutii promițătoare. Unii dintre acești tineri ar putea fi implicați in lotul primei echipe pentru sezonul viitor.

Potrivit celor de la Kicker, Julian Nagelsmann a fost impresionat de patru tineri jucători în meciurile cu FC Koln și Ajax. Cei patru jucători sunt Josip Stanisic, Armindo Sieb, Christopher Scott și Torben Rhein. În funcție de fereastra de transfer ramasa, este posibil ca acești patru jucători să aibă șanse la prima echipă.

Sieb a deschis scorul împotriva lui FC Koln în primul amical din pre-sezon. Tânărul atacant german a arătat plin de viață în ambele jocuri. Bayern Munchen l-a transferat pe Sieb de la Hoffenheim în 2020, după ce a impresionat la nivel de tineret. Pentru adolescent va fi un mare pas dacă Nagelsmann îl va include în prima echipă.

Rhein și Stanisic au apărut la mijlocul terenului pentru Bayern în cele două jocuri amicale. Tinerii mijlocași s-au descurcat destul de bine în ambele jocuri, Rhein a oferit un asist pentru al doilea gol al echipei împotriva lui Ajax. Ambii jucători au fost foarte apreciați la cei din club, așa că nu va fi surprinzător să-i vedem în prima echipă la un moment dat în sezonul viitor.

Bayern încearcă să îmbunătățească opțiunile privind mijlocasii in vară. Corentin Tolisso poate părăsi clubul in cazul unei oferte, în timp ce Marc Roca va lipsi șase săptămâni din cauza accidentării. Dacă Die Roten nu transfera un nou mijlocaș, atunci Rhein și Stanisic ar putea avea șanse la prima echipă mult mai devreme decât s-ar astepta.

Între timp, presa din Germania sugerează că Christopher Scott ar putea fi opțiunea pentru poziția de fundaș dreapta la Die Roten în sezonul viitor. Campionii germani vor să adauge calitate în această poziție, dar bugetul limitat al transferurilor i-ar putea permite lui Scott să aibă șanse la prima echipă din cauza pandemiei.

Scott este în primul rând mijlocaș, dar presa germana a sugerat că Nagelsmann l-ar putea folosi în poziția de fundaș dreapta. Managerul german a făcut o schimbare de poziție similară cu Tyler Adams la RB Leipzig.

Nagelsmann are o istorie bună în privinta jucătorilor tineri. Prezenta în lotul primei echipe în sezonul viitor ar fi un mare pas în dezvoltarea celor 4 tineri jucători.

Distribuie pe:
17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux
()
x