28 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern e din nou interesata de Callum Hudson-Odoi

Bayern München a identificat două poziții cheie pe care trebuie să le abordeze în fereastra de transferuri din vară. Campionii germani vor să aducă un fundaș dreapta și o extremă în locul lui Douglas Costa.

După ce mass-media germană a insistat că Die Roten și-ar putea reaprinde interesul pentru Callum Hudson-Odoi, mass-media engleză susține interesul clubului pentru tânărul englez. Potrivit The Times, Bayern are în vedere o ofertă pentru Hudson-Odoi în fereastra de transfer din vară, care se va deschide oficial săptămâna viitoare.

The Daily Telegraph anuntă că Chelsea este deschisă să asculte oferte pentru Tammy Abraham, dar clubul din Londra este reticent să se despartă de Hudson-Odoi.

Englezul a fost o țintă pentru Die Roten trei veri la rând. Campionii germani ar fi făcut trei-patru oferte pentru Hudson-Odoi în 2019. Cu toate acestea, Chelsea a rămas fermă și, în cele din urmă, i-au prelungit contractul.

După un sezon destul de mediocru sub comanda lui Frank Lampard, și sosirea de noi jucători la club, Bayern a încercat un transfer vara trecută. Clubul englez a respins în cele din urmă oferta de împrumut a bavarezilor, care a includea și o opțiune de cumpărare.

Hudson-Odoi a încercat anterior să forțeze mutarea în Bavaria și există posibilitatea ca el să poată încerca din nou să forteze un transfer în vara. De la sosirea lui Thomas Tuchel, Hudson-Odoi nu a mai jucat frecvent. În timpul finalei Ligii Campionilor împotriva lui Manchester City, nu a fost folosit. Planurile de transfer din vară ale lui Chelsea pot avea, de asemenea, un impact asupra viitorului lui Hudson-Odoi la club. Dacă se mută în Bavaria, atunci tanarul jucator va avea probabil mai mult timp de joc, deoarece Bayern are doar 3 extreme.

Englezul de 20 de ani mai are în prezent trei ani contract cu Chelsea. Într-un astfel de scenariu, Bayern ar putea fi nevoită să plătească o sumă mare pentru a finaliza acest transfer.

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux
()
x