9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Clubul FC Bayern München are nevoie de un update al datelor tale.

Reprezentanții FC Bayern München în relația cu fanii ne-au rugat să facem un update al bazei de date cu membri, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău.

De la înființarea fanclubului nostru, în 2010, multe s-au schimbat. Poate acum ai o nouă adresă de email, un alt număr de telefon, te-ai mutat din oraș sau chiar ți-ai schimbat numele. FC Bayern München are nevoie de aceste actualizări pentru a te putea păstra în evidență ca membru al unui fan club oficial și a-ți oferi beneficiile care vin împreună cu acest statut.

Așadar, te rugăm să completezi formularul nostru cu datele tale actualizate (durează un minut), iar noi ne vom ocupa să-l transmitem mai departe către club. Momentan peste 100 de membri, dintre cei peste 250, nu au introdus o adresă de email, iar acest lucru ar putea atrage excluderea din fanclub, ne-au transmis reprezentanții FC Bayern München în relația cu fanii.

De asemenea, dacă ai prieteni care vor să se alăture familiei bavareze din România, o pot face completând același formular sau accesând secțiunea fan club a site-ului nostru.

Vă mulțumim! Mia San Mia!

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x