18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

???????? ?? ??????? ???????? (#4)

– Mehmet Scholl, un fost jucător al lui Bayern, a declarat că într-o viaţă viitoare şi-ar dori să fie câinele lui Uli Hoeness.

 

– Cea mai lunga serie de meciuri fara gol primit in Bundesliga a lui Bayern Munchen a fost in sezonul 2011-12, cand echipa a reusit sa reziste 8 etape (intre etapa a doua si a 9-a). Merita amintit ca e ultimul sezon in care Bayern a pierdut in prima etapa, un 0-1 cu Borussia Monchengladbach.

 

-. Cel mai rapid gol marcat in Bundesliga de catre Bayern ii apartine lui Giovane Élber. El a reusit sa inscrie in secunda 11, într-un meci contra celor de la Hamburg, in etapa 21 a sezonului 1997/98, meci ce s-a terminat 3-0.

 

– Gerd Muller este jucatorul lui Bayern care a reusit sa inscrie cele mai multe goluri intr-un meci din cupele europene, avand 5 reusite in acea partida. Acest lucru s-a intamplat pe 24 octombrie 1972 in optimile Cupei Campionilor Europeni, atunci cand Bayern a invins-o pe Omania Nicosia cu scorul de 9-0.

– Bayern nu este doar echipa cu cele mai multe campionate castigate, dar este si echipa care s-a clasat pe locul doi de cele mai multe ori la finalul Bundesligii. Acest lucru s-a intamplat de 10 ori in istoria primei ligi germane.

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux