27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

OFICIAL Bayern Munchen l-a demis pe Niko Kovac! Rușinea cu Frankfurt nu a rămas fără urmări

Rușinea istorică de sâmbătă nu a rămas fără urmări. Niko Kovac a fost demis de la Bayern Munchen.

Acesta este anunțul făcut de Bild, care susține că bavarezii nu au digerat eșecul cu Eintracht Frankfurt (1-5). Ulterior, campioana a făcut anunțul pe Twitter. Hansi Flick este cel care va pregăti partida din Champions League cu Olympiacos

Pentru Bayern Munchen, aceasta a fost a treia înfrângere în primele 10 etape disputate în Bundesliga, prea multe pentru pretențiile campioanei.

n acest moment, Bayern Munchen este pe locul 4 în Bundesliga, cu 18 puncte. Lider este Borussia Monchengladbach (22), iar podiumul este completat de Borussia Dortmund (19) și Leipzig (18).

Chiar dacă a câștigat titlul în stagiunea precedentă, Kovac nu a fost dorit de fanii munchenezilor, care nu au trecut ușor peste eliminarea prematură din UEFA Champions League. Bayern a pierdut dubla cu Liverpool, în optimi.

Eintracht – Bayern 5-1. Bavarezii au primit ultima oară cinci goluri de la Dortmund, în Cupă

De zece ani nu mai primise Bayern cinci goluri într-un meci de campionat.

Eintracht e prima echipă care îi înscrie cinci goluri lui Bayern după Borussia Dortmund, care a câștigat cu 5-2 pe 12 mai 2012.

Bavarezii n-au mai primit cinci goluri în Bundesliga de la partida cu Wolfsburg (1-5 acasă), de pe 4 aprilie 2009.

Bayern n-a mai primit 16 goluri după zece etape în campionat din sezonul 2008-2009, când Jurgen Klinsmann se afla pe bancă.

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux