5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Interviu Lucas Hernandez pentru France Football Magazine

“Bayern se potrivește profilului meu, mentalității și ambițiilor mele. Șefii și jucătorii mi-au spus că o să mă alătur unei familii”

“Iau lecții de germană, dar nu este ușor. Este complet diferit de franceză și spaniolă. Lucrez din greu pentru a mă integra pe deplin cât mai repede. Este important, chiar dacă jucătorii francezi și spanioli mă ajută”

“Încep să mă obișnuiesc cu viața în Germania, dar este foarte diferit. Am trăit întotdeauna la Madrid și acum descopăr o nouă țară, o nouă cultură. Incă nu am experimentat iarna germană ! Mi s-a spus că va fi foarte rece ”

“Mi-am petrecut viața la Madrid. Aș fi putut să rămân acolo. Dar am vrut să ies din zona mea de confort și să încerc ceva nou. Am vrut să fiu sub presiune, la un club nou, țară nouă, limbă nouă. Am vrut simt că sunt în pericol ”

“Multe cluburi au fost interesate de mine și m-am simțit foarte confortabil la Madrid. M-am gândit, am considerat totul și am vorbit cu familia mea. La final, am decis că este timpul să schimb orașul, țara, cultura și să descopăr ceva nou.“

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x