“Bayern se potrivește profilului meu, mentalității și ambițiilor mele. Șefii și jucătorii mi-au spus că o să mă alătur unei familii”

“Iau lecții de germană, dar nu este ușor. Este complet diferit de franceză și spaniolă. Lucrez din greu pentru a mă integra pe deplin cât mai repede. Este important, chiar dacă jucătorii francezi și spanioli mă ajută”

“Încep să mă obișnuiesc cu viața în Germania, dar este foarte diferit. Am trăit întotdeauna la Madrid și acum descopăr o nouă țară, o nouă cultură. Incă nu am experimentat iarna germană ! Mi s-a spus că va fi foarte rece ”

“Mi-am petrecut viața la Madrid. Aș fi putut să rămân acolo. Dar am vrut să ies din zona mea de confort și să încerc ceva nou. Am vrut să fiu sub presiune, la un club nou, țară nouă, limbă nouă. Am vrut simt că sunt în pericol ”

“Multe cluburi au fost interesate de mine și m-am simțit foarte confortabil la Madrid. M-am gândit, am considerat totul și am vorbit cu familia mea. La final, am decis că este timpul să schimb orașul, țara, cultura și să descopăr ceva nou.“

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Savu Andrei
17 October 2019 13:31

Jucator foarte bun, insa mai are nevoie de putin timp pana sa se creeze automatisme cu colegii

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x