“Bayern se potrivește profilului meu, mentalității și ambițiilor mele. Șefii și jucătorii mi-au spus că o să mă alătur unei familii”

“Iau lecții de germană, dar nu este ușor. Este complet diferit de franceză și spaniolă. Lucrez din greu pentru a mă integra pe deplin cât mai repede. Este important, chiar dacă jucătorii francezi și spanioli mă ajută”

“Încep să mă obișnuiesc cu viața în Germania, dar este foarte diferit. Am trăit întotdeauna la Madrid și acum descopăr o nouă țară, o nouă cultură. Incă nu am experimentat iarna germană ! Mi s-a spus că va fi foarte rece ”

“Mi-am petrecut viața la Madrid. Aș fi putut să rămân acolo. Dar am vrut să ies din zona mea de confort și să încerc ceva nou. Am vrut să fiu sub presiune, la un club nou, țară nouă, limbă nouă. Am vrut simt că sunt în pericol ”

“Multe cluburi au fost interesate de mine și m-am simțit foarte confortabil la Madrid. M-am gândit, am considerat totul și am vorbit cu familia mea. La final, am decis că este timpul să schimb orașul, țara, cultura și să descopăr ceva nou.“

1
Lasa un comentariu

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Savu Andrei Recent comment authors
Savu Andrei
Membru

Jucator foarte bun, insa mai are nevoie de putin timp pana sa se creeze automatisme cu colegii

Urmareste-ne pe Facebook
Parerea fanilor

Vom reusi tripla istorica?

View Results

Loading ... Loading ...
Parteneri
Help us run this site…