27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Începe curăţenia la Bayern. Jucători de 150 de milioane € pe lista de transferuri

Bayern Munchen este gata să vândă patru jucători de top: Arturo Vidal, Jerome Boateng, Thiago Alcantara şi Juan Bernat. 

Arturo Vidal ar fi dorit deja de mai multe cluburi din Premier League şi de Napoli, iar Thiago Alcantara ar putea reveni pe Camp Nou.

În plus, Robert Lewandowski este foarte aproape de un transfer la Real Madrid.

Arturo Vidal vrea să rămână în fotbalul mare. ”În acest moment, toată lumea ştie că mai am un an de contract cu Bayern. Sunt liniştit, ştiu cât valorez. Dacă voi pleca la altă echipă va fi una mai puternică, cu care mă voi lupta pentru câştigarea Champions League”, a declarat Arturo Vidal.

  • Arturo Vidal, în vârstă de 31 de ani este cotat la 35 de milioane de euro conform Transfermarkt. Chilianul a venit de la Juventus la Bayern în 2015 şi are bifate 100 de selecţii la naţionala din Chile.
  • Jerome Boateng, care împlineşte în acest an 30 de ani este cotat la 45 de milioane de euro. Fundaşul a fost transferat în 2011 de la Manchester City şi are 70 de selecţii la naţionala Germaniei.
  • Thiago Alcantara, în vârstă de 27 de ani este evaluat la 60 de milioane de euro. El a fost transferat de la Barcelona în 2013 şi are 27 de selecţii la naţionala Spaniei.
  • Juan Bernat, 25 de ani, face parte din lotul lui Bayern din 2014 şi este cotat la 12 milioane de euro. El a venit la nemţi de la Valencia şi are 7 selecţii pentru naţionala Spaniei.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
26 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
26
0
Posteaza un comentariux
()
x