30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lewandowski vrea sa plece!


La sfarsitul lunii februarie anul acesta, Robert Lewandowski (29) si-a schimbat impresarul dupa o colaborare de 10 ani cu acesta. De ce? Pentru a se transfera de la Bayern la o echipa de top in conditii avantajoase pentru el! Acum totul e clar. Pini Zahavi, actualul impresar al lui Robert Lewandowski, a declarat de curand pentru SPORT BILD: “Robert considera ca are nevoie de o schimbare si de o noua provocare in cariera sa. Responsabilii lui Bayern stiu despre asta.” ”Motivele lui Robert nu sunt banii sau un anumit club, pentru ca toate cluburile de top si-ar dori sa-l aiba pe cel mai bun atacant din lume in echipa lor” a incheiat impresarul israelian. PSG, Chelsea si Manchester United se intereseaza deja de Lewandowski, echipe cu care impresarul a discutat deja.
Polonezul, in schimb, a fost diplomat: ”Sunt lucruri de care se ocupa agentul meu. Eu ma concentrez acum la pregatirea pentru Campionatul Mondial, aste e cel mai important. Nu ma gandesc la nimic altceva.” Interesant este ce parare au acum Rummenigge si Hoeness, mai ales dupa ce primul daduse asigurari ca ”Lewandowski va juca 100% si sezonul viitor la Bayern”.
Ca o stire interesanta, inca din luna ianuarie a acestui an Lewandowski discuta cu prietenii ca ar vrea sa plece de la Bayern…
(articol tradus din BILD)

Distribuie pe:
20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux
()
x