30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Arrigo Sacchi: “O schimbare ar fi bună la Bayern”

Carlo Ancelotti nu trece prin momente foarte bune la Bayern Munchen, în ciuda victoriei categorice din weekend, 4-0 cu Mainz. Arrigo Sacchi crede că bavarezii ar trebui să-l înlocuiască pe tehnicianul italian, vinovat de dispariţia entuziasmului la campioana Germaniei.

Sacchi a fost antrenorul lui Ancelotti la marea a echipă a lui AC Milan de la sfârşitul anilor ’80 şi nu a făcut un secret din faptul că îl admiră pe fostul său elev. Cu toate acestea, acum este de părere că Bayern trebuie să facă o schimbare pe bancă.

Am urmărit toate meciurile lui Bayern şi am impresia că echipa şi-a pierdut entuziasmul. Cu cât îmbătrâneşti, cu atât îţi pierzi pasiunea şi dorinţa. Asta e viata.

E un mare antrenor şi merită credit. Ce alt antrenor a câştigat de trei ori Liga Campionilor? A avut succes peste tot, dar se pare că o schimbare ar fi bună la Bayern. Dacă lucrurile nu merg, mereu poţi da vina pe antrenor“, a declarat Sacchi.

În ultima perioadă, presa germană a scris despre faptul că Ancelotti ar fi scăpat din mână vestiarul lui Bayern, iar jucători importanţi, precum Thomas Muller, Robert Lewandowski sau Franck Ribery, nu ar avea o relaţie foarte bună cu tehnicianul italian.

În plus, nici prestaţiile campioanei din Bundesliga nu sunt foarte convingătoare în acest sezon, chiar dacă echipa are o singură înfrângere, 0-2 cu Hoffenheim, în deplasare.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x