18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Schalke 04 – FC Bayern

Incepand cu ora 21:30, Bayern Munchen, campioana Germaniei, se va deplasa pe “Veltins-Arena”, acolo unde va da piept cu Schalke.

Schalke, desi este echipa gazda si beneficiaza de avantajul propriului teren, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa dea piept cu cea mai puternica echipa a fotbalului german. “Minerii” nu se descurca deloc rau in actuala editie de campionat, in acest moment aflandu-se in partea de sus a clasamentului, ocupand mai exact locul al patrulea, fiind la egalitate de puncte cu adversarii de astazi, care au insa un golaveraj mai bun. Pana acum, echipa pregatita de Domenico Tedesco a adunat noua puncte, reusind victorii cu RB Leipzig, Stuttgart si Werder Bremen, pierzand in disputa cu nou-promovata Hannover. In aceste meciuri, Schalke a marcat de sapte ori, incasand trei goluri.

• ECHIPA PROBABILA: Fahrmann – Nastasic, Naldo, Kehrer – Oczipka, Stambouli, Goretzka, Caligiuri – Harit, Konoplyanka – Burgstaller

Bayern Munchen de partea cealalta este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, asa cum era si normal, fiind o echipa mult mai valoroasa, avand resursele necesare pentru a obtine rezultate pozitive pe orice teren din lume. Bavarezii au un parcurs asemanator cu al adversarilor in acest sezon, in cele patru etape de pana acum reusind victorii cu Bayer Leverkusen, Werder Bremen si Mainz, pierzand in fata celor de la Hoffenheim. In aceste partide, trupa condusa de italianul Carlo Ancelotti a marcat noua goluri, incasand de trei ori mai putine. Bayern Munchen nu ii va avea la dispozitie astazi pe David Alaba, Juan Bernat si Manuel Neuer, care sunt indisponibili din pricina accidentarilor.

• ECHIPA PROBABILA: Ulreich – Rafinha, Hummels, Martinez, Kimmich – Thiago, Tolisso – Ribery, Muller, Coman – Lewandowski

sursa: ponturi-bune.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux