21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Franck Ribery si-a prelungit contractul cu Bayern pana in 2018

Clubul german Bayern Munchen a anunţat prin intermediul site-ului oficial, prelungirea pe încă un sezon a înţelegerii cu francezul Franck Ribery, în vârstă de 33 de ani.

În vârstă de 33 ani, Franck Ribery, a fost transferat de Bayern Munchen de la Olympique Marseille în 2007 şi a evoluat în 333 de meciuri în toate competiţiile pentru campioana Germaniei, marcând 108 goluri.

“Sunt fericit că mi-am prelungit contractul pe încă un an. Acest club şi acest oraş au devenit casa mea. Mă aştept la multe alte momente plăcute pentru mine şi pentru fanii lui Bayern, iar pentru asta voi da totul în următorul an şi jumătate“, a spus Ribery.

Mijlocaşul francez a fost desemnat Fotbalistul Anului în 2013, când a reuşit să caştige Liga Campionilor cu Bayern Munchen, într-o finală cu Borussia Dortmund, încheiată cu scorul de 2-1 pentru formaţia bavareză. Karl Heinz Rummenigge a avut numai cuvinte de laudă pentru Franck Ribery.

„Are şase titluri Germaniei, cinci cupe, o Ligă a Campionilor, şi un Campionat Mondial al Cluburilor. Este cât se poate de clar că Frank Ribery este o parte însemnată din ceea ce înseamnă succesul recent al acestui club. Este un jucător cheie pentru noi şi favoritul fanilor. Suntem încântaţi că i-am prelungit contractul lui Franck pentru încă un sezon”, a declarat Franz Rummenigge pentru site-ul oficial al clubului.

Datorită ghetelor sale de culoare roz, pe care le-a folosit foarte des în meciurile jucate, porecla lui a devenit „Pantera roz”.

Franck Ribery a mai jucat la cluburile US Boulogne-sur-Mer (2001–2002), Olympique Ales (2002), Stade Brestois (2003–2004), FC Metz (2004), Galatasaray Istanbul (2005), Olympique Marseille (2005–2007).

Subscribe
Notify of
12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux