27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Uli Hoeness a fost reales ca presedinte a lui Bayern!

Unic candidat, “invitat” să-şi reia locul în staff-ul de conducere al clubului, fostul jucător-vedetă al anilor ’70 a fost ales cu o majoritate zdrobitoare de către membrii adunării generale anuale reunită la Munchen. Doar 108 membri ai clubului au votat împotriva lui, din cei aproximativ 6000 prezenţi în sală.

“Am comis o mare greşeală, este indiscutabil”, a spus el înaintea alegerii, într-o alocuţiune emoţionantă: “Respect fiecare persoană care, în această seară, nu va vota pentru mine din cauza greşelii mele…, dar cred că am făcut totul pentru a-mi repara greşeala. Mi-am plătit datoria la fisc până la ultimul cent. Iar acum sunt aici. Şi vă cer o a doua şansă şi vă promit că voi face totul pentru a vă onora aşteptările”.

Funcţia de preşedinte, la Bayern, implică o activitate de coordonare şi supraveghere. Gestiunea zilnică a gigantului fotbalistic devenit o antrepriză înfloritoare va rămâne în sarcina lui Karl-Heinz Rummenigge, care ocupă funcţia de “preşedinte al comitetului director”, organul executiv al clubului. Dar cei doi, care se respectă, au intenţia de a forma din nou o pereche care a permis clubului să cunoască cea mai frumoasă perioadă a sa.

Hoeness, care este şi patronul unei puternice companii industriale, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în martie 2014 de către un tribunal din Munchen pentru o evaziune fiscală estimată la 28,5 milioane euro. Înaintea eliberării sale din februarie, după 21 de luni în spatele gratiilor, Hoennes a intrat într-un program de reabilitare care i-a permis să lucreze la campioana Germaniei ca asistent la echipa de juniori.

Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x