30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Carlo Ancelotti, prezentat OFICIAL la Bayern: “Guardiola a făcut o treabă excelentă, vreau să o continui!”

Antrenorul italian Carlo Ancelotti, în vârstă de 57 de ani, a fost prezentat, luni, la Bayern Munchen, într-o conferinţă de presă în care, printre altele, l-a lăudat pe fostul tehnician Josep Guardiola şi a afirmat că va aborda un stil ofensiv.

Carlo Ancelotti se va afla astfel la prima experienţă ca antrenor al unei formaţii din Germania, după ce, de-a lungul carierei, a mai lucrat în Italia, Anglia, Franţa şi Spania.

„Sunt foarte fericit şi mândru să mă aflu aici. Mă simt foarte bine, pentru că mă aflu la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Prietenul meu Guardiola a făcut o treabă excelentă în ultimii ani. Avem o echipă fantastică. Vom încerca să fim puternici în toate competiţiile şi să le câştigăm. Astăzi, începe un nou sezon, unul care sper să fie fantastic pentru fanii noştri”, a spus Ancelotti, la conferinţa de prezentare, citat de Bild.

Tehnicianul italian a dezvăluit şi ce stil va aborda pe banca tehnică a formaţiei Bayern Munchen.

„Bayern are o tradiţie grozavă, aşa că vreau să continui în aceeaşi notă. Ştiu că stilul echipei este unul de atac, iar eu iubesc fotbalul ofensiv. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, acesta este obiectivul nostru în acest sezon”, a adăugat Ancelotti.

În această vară, Bayern Munchen a investit 73 de milioane de euro în transferuri, dintre care 38 de milioane pentru Mats Hummels, de la Borussia Dortmund, şi alte 35 de milioane pentru Renato Sanches, de la Benfica Lisabona, desemnat între timp cel mai bun tânăr jucător al Campionatului European din Franţa.

Ancelotti nu exclude însă şi alte transferuri: „Perioada de transferuri este deschisă până pe 31 august, aşa că se pot întâmpla multe. Echipa este foarte bună, iar Renato Sanches şi Mats Hummels sunt doi jucători fantastici”.

Carlo Ancelotti şi-a început cariera de antrenor la AC Reginna, în 1995, după care a mai pregătit echipe precum AC Parma, Juventus Torino, AC Milan, Chelsea Londra, Paris Saint-Germain şi Real Madrid.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x