27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a semnat un contract de sponsorizare cu aeroportul din Doha

Bayern Munchen, cel mai titrat club de fotbal din Germania, a semnat, miercuri, un contract de sponsorizare cu aeroportul din Doha, informează site-ul oficial al campioanei din Bundesliga.

Bayern Munchen va primi “mai multe milioane de euro” şi va aloca noului sponsor, spaţiu publicitar în interiorul stadionului, conform înţelegerii semnate cu aeroportul din Doha, anunţă Bild. Aeroportul din Doha este utilizat de compania Qatar Airways, deţinută de guvernul din Qatar.

Echipa bavareză, cu 25 de titluri în Bundesliga, a făcut, la încputul acestui an, al şaselea cantonament consecutiv în Qatar, chiar dacă a fost criticată în Germania, de politicieni, media şi fani pentru acest lucru. Contestatarii cantonamentului au subliniat faptul că în ţara din Golf sunt probleme în ceea ce priveşte respectarea drepturilor omului, mai ales în cazul muncitorilor străini.

Oficialii clubului au respins criticile primite. “Acest parteneriat este un pas important pentru strategia de extindere internaţională a clubului. Vom promova împreună diverse proiecte sociale şi un dialog despre problemele socio-politice”, a declarat preşedintele clubului Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, citat de ESPN.

sursa: prosport.ro

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux