25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Cum tratează Bayern München problema refugiaților sirieni

x

 

Campioana Germaniei, Bayern München, vrea să ofere un exemplu lumii întregi, în ceea ce privește problema refugiatilor sirieni care vor invada teritoriul Europei în viitorul apropiat. Bayern va organiza o bază de pregătire fotbalistică pentru refugiați, după cum a anunțat clubul bavarez pe site-ul său oficial.

Germania este țara care va găzdui cei mai mulți refugiați, iar Bayern Munchen vrea să dea o mână de ajutor la această cauză socială. În tabăra organizată de club, refugiații vor putea învăța limba germană, vor avea mese asigurată și echipamente sportive pentru copiii înzestrați, care își vor începe aventura la echipele de juniori ale bavarezilor.

În plus, Bayern va dona un milion de euro pentru programele de ajutorare. La următorul meci de pe teren propriu, cel cu Augsburg (12 septembrie), fiecare jucător al lui Pep Guardiola va ieși pe teren ținând de o mână un copil german, iar cu cealaltă un copil sirian, “pentru a oferi un exemplu potrivit în ceea ce privește integrarea refugiaților în societate”.

Președintele Karl-Heinz Rummenigge a declarat: “Noi, cei de la Bayern, considerăm că este responsabilitatea noastră socială să ajutăm refugiații, copiii nevoiași, femeile și bărbați care vin la noi în țară, trebuie să-i ajutăm să se adapteze!”.

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux