21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola a pierdut a treia Supercupă la rând și presa germană îl contestă: ”Înțelege cineva ceva?”

Bayern Munchen a pierdut a treia Supercupă a Germaniei la rând, de când este pregătită de Pep Guardiola. După două finale pierdute în fața Borussiei Dortmund (2013 și 2014), bavarezii au fost înfrânți în acest an de Wolfsburg, sâmbătă, 1 august, după loviturile de departajare.

Presa germană, care la începutul aventurii sale la Bayern, era fascinată de ex-antrenorul Barcelonei, a început să-l critice dur. ”Pep, asta pare a fi spaniolă”, care este varianta germană a expresiei ”a vorbi chineză”. ”Își înțelege vreun jucător de la Bayern antrenorul?”, se întreabă Bild, citat de spaniolii de la AS.

”5,7 milioane de telespectatori au văzut cum a căzut Guardiola în Supercupă pentru a treia oară consecutiv. În minutul 72, Guardiola l-a schimbat pe Lewandowski cu Rafinha și l-a trecut pe Muller vârf. A pierdut unul dintre cei mai buni executanți de lovituri de la 11 metri, o schimbare iritantă”, a mai scris publicația germană.

Nici comportamentul catalanului nu este cruțat: ”Gesticulează constant, astfel că nu întotdeauna starurile sale înțeleg ce vrea. Unii jucători, precum Muller sau Lahm, s-au apropiat de banca tehnică pentru a-l avertiza: Suntem încă la începutul sezonului, mai avem nevoie de timp, dar ne facem bine treaba”. Un alt lucru care îi enervează pe jurnaliștii nemți este felul în care le răspunde la conferințele de presă. ”Când este întrebat despre viitorul său, spune: Următoarea întrebare, vă rog!”.

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux