27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Barcelona – FC Bayern 3-0

Barcelona a făcut un pas mare spre finala UEFA Champions League, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 3-0 (0-0), miercuri seara, pe Camp Nou, în prima manşă a semifinalelor.

Barca a avut un ultim sfert de oră remarcabil, iar Lionel Messi, cu o dublă (77, 80), şi Neymar, în prelungiri (90+4), au decis soarta meciului şi poate chiar a calificării.

Jocul a fost destul de echilibrat, bavarezii având chiar o posesie superioară (52%-48%), dar catalanii şi-au creat mai multe ocazii de gol. Luis Suarez a fost omul debutului de meci, dar acesta a şutat din afara careului (7), însă fără moţii pentru Neuer, iar apoi a irosit o şansă mare (12), singur cu portarul lui Bayern.

Neymar (15) a ieşit şi el la rampă, dar şutul său a fost blocat in extremis de Rafinha. Cea mai mare situaţie a bavarezilor a fost ratată de Lewandowski (18), care a reluat pe lângă poartă centrarea lui Thomas Müller.

Până la pauză, Barca a mai avut o oportunitate bună de a marca, dar Neuer (39) a fost salvator la şutul lui Dani Alves. Bayern a controlat debutul părţii secunde, dar apoi gazdele au revenit şi Messi (57) l-a testat pe Neuer cu un şut pe centrul porţii. Neymar (64) a avut o şansă bună de a înscrie, însă a trimis mult peste poartă din poziţie favorabilă.

Leo Messi a avut trei minute de graţie şi a decis soarta meciului: Dani Alves a recuperat o minge de la Bernat, i-a pasat lui Messi, care a tras din marginea careului la colţul scurt şi l-a învins pe Neuer (77), după care Rakitic l-a lansat pe Messi, acesta l-a driblat uşor pe Boateng şi a trimis mingea peste Neuer (80), marcând al 77-lea său gol în Champions League.

Bayern a ieşit la atac, iar catalanii au fost aproape să înscrie al treilea gol în minutul 84, dar Suarez a tras mult peste poartă. Golul a venit în prelungiri, când Messi l-a lansat pe o contră pe Neymar, care l-a învins simplu pe Manuel Neuer (90+4).

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
57 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
57
0
Posteaza un comentariux