27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen oferă 47 de milioane de euro pentru de Bruyne

Bavarezii îl urmăresc pe belgianul Kevin de Bruyne (23), iar un posibil transfer al acestuia e vehiculat în jurul sumei de 47 de milioane de euro.

Belgianul lui Vfl Wolfsburg a ajuns la formaţia germană în iarna anului trecut de la Chelsea Londra, pe o sumă de transfer de 18 milioane de lire sterline. De aici şi până la a fi considerat unul dintre cei mai buni jucători din Bundesliga nu a fost cale lungă. În sezonul actual a marcat de 9 ori şi a oferit 17 pase de gol, în 26 de apariţii, contribuind decisiv la locul secund ocupat de echipa sa.

Deşi are contract cu Wolfsburg până în 2019, ofertele pentru tânărul jucător au apărut deja. Echipa antrenată de Pep Guardiola caută un înlocuitor pentru Arjen Robben (31 de ani), a cărui înţelegere cu clubul bavarez expiră în 2017.

Totuşi, voci din interiorul clubului la care activează îl sfătuiesc să accepte propunerea venită din partea celor de la Bayern Munchen abia din vara anului viitor. Vfl Wolfsburg e pe locul doi în Bundesliga, cu 54 de puncte, la zece puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux
()
x