19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Neuer, locul 3 la gala “Ballon D’or”. Cristiano Ronaldo, câștigător

Manuel Neuer n-a reusit sa le ia fata lui Cristiano Ronaldo si Messi in lupta pentru titlul oficial de cel mai bun fotbalist al anului 2014. A terminat cu cele mai putine voturi dintre cei 3 finalisti, insa foarte aproape de numarul de voturi obtinute de Messi.

Neuer s-a aflat pentru prima data pe lista scurta a celor mai buni fotbalisti ai planetei, in timp ce rivalii lui aveau deja 6 trofee la activ.

A castigat Cristiano Ronaldo, starul de la Real Madrid care a marcat 56 de goluri in toate competitiile in anul 2014.

37,66% – Ronaldo,  15,76% Messi si 15,72% Neuer. Asa a aratat rezultatul final al votului. Au votat selectionerii, capitanii de echipa si cate un jurnalist din fiecare tara a lumii.

Toate voturile le puteti gasi aici: http://resources.fifa.com/mm/document/ballon-dor/playeroftheyear-men/02/50/58/45/fboaward_menplayer2014_neutral.pdf

A fost o seara buna pentru Germania. Selectionerul care a condus nationala spre castigarea Cupei Mondiale, Joachim Low, a fost desemnat cel mai bun antrenor din 2014.

Si jucatoarea de fotbal din Germania, Nadine Kessler, a primit echivalentul Balonului de Aur din fotbalul feminin.

“O seara minunata pentru fotbalul german. Ralf Kellermann si Jogi Löw antrenorii anului, Nadine Kessler jucatoarea anului, eu in top trei. Multumesc celor care m-au votat si felicitari castigatorului, Cristiano”, a scris Neuer pe Twitter, dupa gala FIFA de la Zurich.

Bayern a avut 3 jucatori in cea mai buna echipa a anului 2014: Neuer, Lahm si Robben. Toni Kroos, inca un german care a jucat mult timp la Bayern, a prins si el echipa.

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux