5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery: Bayern poate câștiga din nou toate trofeele

Francezul crede că Bayern a învățat din greșelile comise in sezonul trecut și că are forța să realizeze din nou tripla istorică.

Bayern a câștigat Bundesliga într-un timp record, urmată de Cupa Germaniei, însă lipsa motivației și a intensității jucătorilor s-a văzut în dubla cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Ribery insistă că bavarezii și-au învățat lecția și e increzător că echipa va rămâne motivată până la finalul sezonului.

“Va fi greu dar echipa aceasta poate câștiga totul. Întotdeauna e presiune la Bayern, trebuie să câștigi. Așa sunt lucrurile aici, trebuie să câștigi trofee.

Cred că ne-am învățat lecția de anul trecut. Am câștigat Bundesliga foarte devreme iar câțiva jucători au fost menajați în mai multe meciuri, ne-am ieșit din ritm și asta ne-a costat. Nu am luat în serios și restul sezonului.  Chiar dacă vom câștiga din nou titlul foarte repede trebuie să rămânem concentrați și să jucăm în toate meciurile la fel”, a declarat Ribery pentru TZ.

În acest moment Bayern se află în Qatar unde pregătește primul meci din retur de pe 30 ianuarie, contra celor de la Wolfsburg.

Distribuie pe:
9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux
()
x