27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Mainz – FC Bayern

Primul meci al rundei cu numărul 17 din Bundesliga va avea loc în această seară între Mainz şi Bayern Munchen. Jocul de pe Coface Arena din Mainz pare la discreţia oaspeţilor şi poate fi urmărit în direct pe Eurosport 2 de la ora 21:30.

Mainz traversează o formă extrem de slabă şi n-a mai câştigat de opt meciuri. A coborât foarte mult în clasament şi o găsim în a doua jumătate a ierarhiei. Avea la începutul sezonului obiective îndrăzneţe însă acum trebuie să întrerupă cât mai repede seria negativă. Pare “victimă” sigură astăzi, însă orice se poate întâmpla deoarece gazdele au jucători de calitate. Se vor baza totuşi pe defensivă, pentru că nu vor avea altă alternativă. În atac sunt de nerecunoscut şi datorită faptului că Okazaki traversează o formă puţin mai slabă. Antrenorul Kasper Hjulmand a părut optimist la conferinţa de presă, declarând că dacă elevii săi îşi vor doza efortul în apărare pot face o figură frumoasă. Ca şi probleme de efectiv remarcăm absențele lui Zentner, Bell, Bungert, Baumgartlinger, Hofmann, Moritz şi Nedelev, toţi fiind accidentaţi.

Bayern Munchen pare de neoprit în ultima perioadă şi s-a detaşat la 11 puncte în fruntea clasamentului. A câştigat “la pas” în ultima etapă cu Freiburg şi a părut că nu forţează în acest final de an. Se pare că iarăşi îi vom vedea din primul minut pe Hojbjerg, Gotze sau Muller, ultimul fiind folosit astăzi că vârf împins, deoarece Lewandowski va fi menajat. Jucătorii se pare că resimt oboseala acestui final de an extrem de încărcat, aspect sesizat din plin la meciul cu Freiburg. Bavarezii rămân totuşi mari favoriţi, datorită valorii lotului, calităţii individuale dar şi formei pe care o traversează. Vin după şapte victorii consecutive în campionat şi n-au pierdut în acest sezon de Bundesliga. Pep Guardiola are şi câteva absenţe notabile, Starke, Alaba, Badstuber, Benatia, Javi Martinez, Lahm, Rode, Thiago şi Xabi Alonso fiind accidentaţi.

Mainz – Bayern Munchen echipe probabile :
Mainz : Karius – Brosinski, Noveski, Wollscheid, Jara, Junior Diaz – Koo, Geis, D. Parker – Malli – Okazaki
Bayern Munchen : Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Juan Bernat – Hojbjerg, Schweinsteiger – Robben, M. Gotze, Ribery – T. Muller

sursa: pariuri-x.ro

Distribuie pe:
11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux
()
x