5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pentru fancluburile lui FC Bayern!

fcb

Sunteti fanii lui Bayern si sunteti organizati intr-un fanclub? Atunci aveti ocazia sa castigati o petrecere pentru un fanclub. Dar si bere gratis. Paulaner doneaza 500 litri de bere gratis!

Oficial, Bayern are mai mult de 3.700 de fancluburi in toata lumea. Acestea includ peste 290.000 de fani (la data de 1 oct. 2014). Un numar atat de mare de cluburi organizate este unic in Germania si printre putinele din lume. „De la 24.937 de fani din Flensburg pana la 83.088 in Kiefersfelden, din China pana in Mombasa, din Filipine pana in Iran, fanii lui Bayern au organizat astfel de fancluburi peste tot in lume.”

Fancluburile au multe avantaje. Ei organizeaza deplasari impreuna la meciurile echipei de pe Allianz Arena dar si din deplasare, dar pot primi si vizita unor fotbalisti sau oameni din conducerea echipei. Sa nu mai vorbim de sentimentul de a urmari impreuna echipa favorita. Fancluburile pot avea actiuni neobisnuite si spectaculoase. De aceea noi vrem sa stim! Va deplasati mai mult de 10.000 km pentru a o vedea pe Bayern live? Are vreunul din fani tatuaj cu logo-ul fanclubului? Are vreunul origine diferita? Totul este posibil! Vrem sa-l cunoastem si sa-l premiem!

Vino la noi, prezinta-ne fanclubul din care faci parte si poti castiga, cu noroc, o petrecere mare cu clubul tau favorit! De asemenea Paulaner doneaza 500 de litri de bere dar poti castiga si un echipament de picnic, umbrela si ochelari!

Termenul limita este 17.11.2014, ora 24.00.

La intrare fiecare va primi FC Bayern CD „Das Album – Soundtrack zur Saison 14/15” (lansat pe 24.10.2014). Pe acest CD veti putea asculta 35 de melodii atent selectionate, interviuri, reportaje intr-o atmosfera de stadion vibranta. Melodii ca “Stern des Südens” (imnul echipei) sau “FC Bayern Forever No.1” le fac fanilor pielea de gaina cand le asculta.

sursa: TZ

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x