25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Shaqiri vrea sa plece

2,w=650,c=0.bild

Juventus Torino e interesata de achizitionarea internationalului elvetian Xherdan Shaqiri (23) insa Bayern solicita 23 mil. euro.

Campioana Italiei vrea sa-i gaseasca un inlocuitor lui Sebastian Giovinco (27) si s-a gandit la starul lui Bayern.

De curand, elvetianul a declarat: „am vrut sa plec in vara, dupa CM, dar clubul a decis altfel, asta este..”

El are contract cu Bayern pana in 2016 iar rolul de rezerva nu l-a multumit pana acum. Este prea mare concurenta in trupa de staruri a lui Bayern. Cand la mijlocul terenului se afla Thomas Müller, Mario Götze, Frank Ribery sau Arjen Robben, e foarte greu sa te impui. Pana acum, in Bundesliga, a jucat 79 de jocuri pentru campioana germana, Shaqiri marcand 17 goluri. Insa in acest sezon nu are decat 3 meciuri ca titular, in 5 a intrat ca rezerva, are doar 312 minute jucate si doar un gol marcat (4:0 la Frankfurt) . A mai inscris si un gol in acel 7:1 de la Roma, in care a jucat doar 11 minute. Prea putin.

Va pleca Shaqiri in pauza de iarna?

Italienii sunt incantati de piciorul sau stang. TUTTOSPORT zice ca Bayern cere 23 mil. euro pentru transferul lui dar Juventus ar vrea un imprumut cu drept de cumparare.

In urma unui interviu dat cotidianului BLICK, elvetianul a declarat ca-si doreste sa plece si ca in pauza de iarna se va stabili viitorul sau impreuna cu cei din conducerea clubului.

„Shaqiri, pleaca de la Bayern!” a fost sfatuit de catre ziaristul Andreas Böni.

sursa: BILD

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux