27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Fancluburile lui Bayern München (partea a 2-a)

Die Roten Fans din Rusia

russia

Membrii: 490

Fondat in 2009

Ce fac membrii fanclubului: desi este fondat in Rusia, membrii acestui fanclub sunt de 17 nationalitati diferite! Ei fac si 8.000 km pentru a-si vedea echipa favorita live!

Cea mai importanta actiune a fanclubului: 200 de membrii au promovat echipa de la Moscova la Minsk, inclusiv in toate tarile care au apartinut fostei URSS.

 

Une jam Bavarez din Tirana (Albania)

albania

Membrii: 786

Fondat in 2011

Ce fac membrii fanclubului: este primul fanclub albanez infiintat. Ei organizeaza 5 evenimente mari pe sezon unde se intalnesc impreuna (pana la 1.000 de oameni) si vad meciurile importante ale echipei.

Cea mai importanta actiune a fanclubului: au avut doua actiuni importante. Prima actiune a fost la unul din meciurile lui Bayern de pe teren propriu unde fanii au facut cu autobuzul 4 zile pana la destinatie (!) si, cea de-a doua, a fost finala CL de pe Wembley. Dupa acea finala, centrul orasului Tirana a fost invadat de circa 1.000 de fani ai lui Bayern care s-au bucurat impreuna!

 

China Gemeinsam Bayern Fan Club din Fuzhou (China)

china

Membrii: 1.650

Fondat in 2012

Ce fac membrii fanclubului: este cel mai mare fanclub bavarez din China. Cand a fost infiintat erau doar 1650 de membrii, acum numarul acestora a ajuns la 15.357! Fanclubul are reprezentanti in peste 50 de orase din China cu 17.000 de fani activi.

Cea mai importanta actiune a fanclubului: la finala de pe Wembley au organizat o „aparitie publica” in 32 de orase, unde au luat parte 6.207 fani. Au fost invitate televiziunile CCTV5 si ZDF. Au aparut inclusiv pe fcb.tv, canalul TV al lui Bayern, la acel eveniment. In final, au sarbatorit evenimentul cu lacrimi de bucurie!

 

Fan-Club Hatschi 04 din Koblenz (Germania)

koblenz

Membrii: 78

Fondat in 1989

 

Ce fac membrii fanclubului: multe excursii la Munchen, activi la Festivalul primaverii din Munchen.

Cea mai importanta actiune a fanclubului: i-au vizitat pe Gerd Muller si Markus Horwik de Craciun.

 

sursa: TZ

Subscribe
Notify of
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux