30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Sammer:” mai intai asteptam victoria de maine si apoi putem sarbatori la Oktoberfest”

bayern-muenchen-oktoberfest-1bk4Wf0ef

Inainte de meciul de campionat cu Hannover, antrenorul lui Bayern a tras deja primele concluzii: „este drum lung pana la perfectiune dar, fata de sezonul trecut in aceeasi perioada, Bayern controleaza mai bine jocul. Adversarii nu au asa multe sanse la poarta noastra fata de anul trecut.” Bayern nu a luat gol in ultimele 6 meciuri si doar doua in 9 meciuri, in total. Insa „pentru un control total al meciului avem nevoie de mai multa agresivitate in ultimii 10-15 m” a continuat Guardiola.

In Champions League, Bayern nu a marcat decat de doua ori, lucru care nu il multumeste pe Guardiola. Legat de atacanti, el a spus ca „noi stim calitatile atacantilor nostri si nu avem indoieli cu privire la valoarea lor. Chiar daca Lewandowski nu a marcat decat de doua ori pana acum, el va marca in curand tot mai multe goluri. Vreau sa vad mai multe goluri marcate de Bayern.”

Legat de meciul de campionat de sambata de la ora 16.30 (ora Romaniei) el a declarat ca „este o buna oportunitate sa ne consolidam pozitia de lideri si trebuie sa pastram distanta de 7 puncte fata de Dortmund, 6 fata de Schalke, 3 fata de Leverkusen dar si de celelalte competitoare. Hannover este o echipa cu o buna organizare a jocului”. Iar Sammer l-a completat: „mai intai asteptam victoria de maine si apoi putem sarbatori la Oktoberfest in voie!” Desi sarbatoarea traditionala bavareza se incheie duminica, jucatorii lui Bayern nu au avut voie oficial pana acum sa mearga acolo!

Antrenorul lui Bayern a declarat ca il asteapta in continuare atat pe Schweini, cat si pe Ribery. „Avem nevoie de ei, asta e clar. Insa Schweini sufera la un tendon al rotulei, ca si Frank, si nu stim cand va reveni la echipa”. Un semn bun este revenirea lui Thiago la antrenamente, ceea ce inseamna ca in curand il vom vedea pe teren.

Alte vesti din tabara bavareza ar fi faptul ca Sammer, directorul sportiv al clubului, si-a prelungit contractul pana in 2017. Vechiul contract era pana in vara lui 2015. De asemenea, Juan Bernat, noul jucator al lui Bayern a fost nominalizat pentru prima data de Vicente del Bosque la nationala Spaniei pentru meciurile cu Slovacia si Luxemburg (9 si 12 oct.).

sursa: tz.de

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x