20 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

TSKA Moscova – FC Bayern 0-1

Bayern Munchen are punctaj maxim după 2 etape în Champions League. Bavarezii s-au impus în deplasare, cu 1-0, în faţa celor de la TSKA Moscova.

După ce a învins pe Manchester City, campioana Germaniei a trecut şi de TSKA Moscova, la victoria cu numărul 100 din UEFA Champions League, însă nu la fel de uşor precum în sezonul trecut, când echipa lui Guardiola se impunea cu 3-1 în Rusia.

Prima ocazie a fost a bavarezilor şi i-a aparţinut lui Robben. Oaspeţii au primit penalty în minutul 22, după ce Mario Fernandes l-a faultat pe Gotze. Muller a transformat şi a marcat pentru a 22-a oară în UEFA Champions League.

TSKA Moscova le-a dat apoi dureri de cap bavarezilor: Musa şi Tosic au ratat în aceeaşi fază. Cel mai aproape de egalare a fost însă Roman Eremenko, după ce finlandezul a trimis în bara porții lui Neuer.

Bayern putea lămuri lucrurile înainte de pauză, dar Robben, Lewandowski şi Gotze nu au găsit, în aceeaşi fază, drumul spre gol. Nici Muller şi Shaqiri nu s-au descurcat mai bine pe finalul partidei şi, astfel, Bayern Munchen a obţinut un succes cu doar 1-0.

Pentru bavarezi urmează dubla cu AS Roma, în vreme ce pe TSKA Moscova o aşteaptă două confruntări cu Manchester City.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux